Riksja Indonesie Bouw je eigen Indonesië reis

Reviews Riksja Indonesie

9,2
9,6 Algemene ervaring
9,4 Boekingsproces
9,0 Reisleiding
8,9 Accommodatie(s)
9,3 Vervoer
8,7 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 5
  • Aantal waarderingen: 7

Rondreis Java Sumatra Bali (bezocht in juli 2013)

Review geschreven door Anneke Keetlaer op 24 december 2017

Alleen maar positief: een reis helemaal op maat gemaakt
Met speciale overnachtingen en bijzondere excursies
Veel contact met de lokale bevolking
Goede chauffeurs en prima auto's
Heerlijke restaurants met lokaal eten

9,2
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja Indonesie

  • bijzondere overnachtingen
  • prima lokale gidsen

Minpunten Riksja Indonesie

  • geen enkel

Bezochte landen

  • Nepal
  • Vietnam
  • Cambodja
  • Thailand
  • Marokko
  • indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Terug naar Je roots. (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Suzanne Hessel op 20 november 2017

Alles was super goed geregeld vluchten met vervoer, en hotels.
Alle plekken doorgegeven die we wilden zien, en Riskja travel heeft alles op elkaar aangepast met tips.
Bij een volgende verre reis gaan we zeker met Riksja travel.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Mt. Rinjani droom (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Addy Polet op 07 mei 2017

De mensen bij Indonesie online hebben ons ontzettend goed geholpen. Gewoonlijk moet je meerdere blokken bij hen kopen, maar wij hadden onze hele reis al gepland en geboekt toen we bij hen kwamen om onze droom beklimming van Mt. Rinjani waar te maken. Gelukkig waren zij ontzettend coulant en konden we dit blok kopen. Zij hebben ons alle informatie gegeven die we nodig hadden, en toen nog wat meer - ik houd namelijk van informatie! Ik zou een volgende keer zeker opnieuw via hen mijn reis boeken!

Pluspunten Riksja Indonesie

  • Bijzondere ervaringen
  • hulpvaardig
  • meedenkend
  • informatief
  • goed geinformeerd
  • snelle reacties
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Super (bezocht in juli 2015)

Review geschreven door Sanne van Ruijven op 19 december 2016

Heel fijn contact vooraf. Persoonlijk en meedenkend. Leuke variaties op bekende attracties, fietsend naar de Borobudur. Goede prijzen. Leuk contact met de lokale mensen. Goede accommodaties die niet volgegooid zijn met toeristen.

8,3
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • amerika
  • canada
  • thailand
  • curacao
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Goede service (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Charlotte de Lorme op 18 december 2016

Bouwstenen geboekt waardoor bij aankomst je nergens meer naar om hoefde te kijken. Alles was goed geregeld. De chauffeur stond klaar en je kon meteen beginnen met genieten. Bij vertraging eenvoudig een mail sturen en alles wordt geregeld.

8,8
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • indonesie
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers
Waardering door Jeanette Stuij-de Jong op 01 jan. 2018
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Mozes Woesing op 30 dec. 2017
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

10

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Manon Jak op 26 dec. 2016
9,0

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

10

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit