Azie.nl Jouw vakantie naar Azië begint hier!

Reviews Vietnam

8,4
8,8 Algemene ervaring
8,5 Beziens­waardigheden
8,2 Steden of plaatsen
8,6 Locals
8,5 Veilig
8,8 Natuur
7,6 Stranden
7,7 Klimaat
  • Aantal reviews: 156
  • Aantal waarderingen: 82

Afwisselende reis naar Vietnam (bezocht in februari 2018)

Review geschreven door Jenn Dekker op 04 maart 2018

Van Hanoi naar Ho Chi Minh City gereisd. Heel veel mooi's onderweg tegen gekomen. Holang Bay was helaas mistig, maar ondanks dat was het spookachtig mooi. Hoi An een heel leuk stadje met veel lampions. Erg gezellig met leuke restaurantjes.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Steden of plaatsen
9 Locals
9 Veilig
9 Natuur
9 Stranden
9 Klimaat

Pluspunten Vietnam

  • betaalbaar
  • natuur
  • cultuur
Ultieme tip: In Hoi An kan je heerlijk eten in het restaurant Cargo.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Noord-Vietnam (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Peter Mooibroek op 31 december 2017

Een absolute aanrader voor Vietnam is een bezoek aan de Lao Cai regio. Verblijf in een homestay en leer over het leven in deze regio van een tourgids die je meedere dagen kan rondleiden.

Een vakantie is niet alleen aan het strand liggen, ook al kan dat op meerdere plaatsen heel goed (schone stranden, helder water en palmbomen), maar ook de cultuur van een land ontdekken. Verken de indrukwekkende stad Hanoi, de Tam Coc regio, Hoi An om even bij te komen en vervolg je reis richting het zuiden per trein of bus.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Steden of plaatsen
10 Locals
9 Veilig
9 Natuur
8 Stranden
7 Klimaat

Pluspunten Vietnam

  • Betaalbaar
  • Vriendelijke bevolking
  • Natuur
  • Cultuur

Minpunten Vietnam

  • Tours op de automatische piloot
Ultieme tip: Minh Hien Vegetarian Restaurant In Hoi An.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Meest gevarieerde land ooit! (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Jasmijn Rothuizen op 17 december 2017

Een land met alle uitersten. We hebben land, strand, bergen, rotsen, grotten, zandduinen, steden en jungles gezien. De mensen zijn super vriendelijk en de homestays zijn echt een aanrader! In het noorden is het vaak wat kouder dan in het zuiden. Echter niet te snel door het noorden gaan, want daar liggen ook de mooiste pareltjes! Binnenlands reizen is super makkelijk en alles is bereikbaar.

8,6
10 Algemene ervaring
7 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
10 Locals
7 Veilig
9 Natuur
8 Stranden
10 Klimaat

Minpunten Vietnam

  • geen relaxland
Ultieme tip: Phong Nha! Een gebied tussen Ninh Binh en Hue. Een geweldige plek als je van hiken houd. Vele (prachtige!) grotten kunnen enkel door te hiken worden bezocht.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Heel goedkoop (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Babken Grigoryan op 14 december 2017

Vietnam is een heel gevarieerd land met veel verschillende bezienswaardigheden/activiteiten voor zo goed als alle soorten toerisme. De leukste regio is ongetwijfeld het noorden waar de natuur zeer divers en mooi is.

Pluspunten Vietnam

  • goedkoop
  • mooi

Minpunten Vietnam

  • regen
Ultieme tip: Huur een scooter!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

6 jaar werken en wonen in Vietnam en toerisme

Review geschreven door Willem Bult op 13 december 2017

Check reisbestemming, maand en het weer. In Vietnam zijn twee weerzones. Noord-Vietnam: herfst/winter van eind November tot eind Maart/April. Zomer van mei tot half November. Typhonen seizoen van mei tot oktber. Zuid-Vietnam (vanaf Da Nang ongeveer) zomer van half Oktober tot eind April begin mei. Regenseizoen: de rest. Neem minimaal 2 /3 weken reistijd voor Vietnam. Plak Cambodja en Thailand er aan vast en vanuit het noorden Laos en Myanmar. Meeste pakketreizen en of individuele reizen kan men voor oord boeken. In het zuiden ga je per lokale bus vanuit Saigon naar Ha Tien of Rach Gia, via Vinh Long, Soc Trang, Ca Mau en neem dan boot naar Phu Quoc. Overnachten in Homestays, of lokale Kach Sans is voordelig (backpackers, Budget Travelers, avonturiers). In het noorden het verplicht bezoekje aan Ha Long. De drie beste Halong bay overnachting tours zijn: Bhaya, Paradise en Pelican Cruises.

Pluspunten Vietnam

  • Nog steeds het goedkoopste land van voormalig Indo-China
  • Nog vele ongerepte plaatsen waar nog geen massa toerisme komt

Minpunten Vietnam

  • Niet alle restaurants en hotels hebben onze hygiene standaard
  • Verontreiniging door plastic en zwerfafval
Ultieme tip: Een bezoek aan Con Dao is veel waard. (vanuit Soc Trang met de boot 1.5 uur) Nu nog ongerept net zoals Phu Quoc 5 jaar geleden.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Een ervaring met de mensen en cultuur van Vietnam (bezocht in november 2017)

Review geschreven door John Hulleman op 11 december 2017

Een ervaring met de bevolking en cultuur van vietnam. De mensen zijn zo vriendelijk en werken zo hard wat ik nog niet zo eerder ervaren heb in Azië. En veel over de historie van het land gezien en gehoord vol verbazing en emoties. Ik vind Vietnam een echte aanrader heb er genoten van drie weken vriendelijkheid.

Pluspunten Vietnam

  • goede hotels vrij goedkoop eten en drinken

Minpunten Vietnam

  • opsommige plekken heel veel chinesen en russen
Ultieme tip: My Lai, Hanoi en Hoi An.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fietstocht door Indochina - van Bangkok Maarten Ho Chi Min stad (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Erik Moll op 10 december 2017

Culturele en culinaire tocht door drie landen op de fiets, met Sawadee/Exodus. Een aanrader voor fietsers die buiten Europa sportief cultuur willen snuiven. Het platteland van Thailand, Cambodja en de Mekong-delta in Vietnam zijn een bezoek waard, net als de grote steden - Bangkok, Phnom Penh en Saigon. De tempels van Angkor Wat zijn toeristisch, maar zo uitgestrekt dat je op de fiets weinig last hebt van de drukte. Het verblijf in een homestay in de Mekong delta, laat je kennis maken met het leven van de lokale bevolking daar - dicht bij de natuur. We hebben er in de keuken Vietnamese loempiaatjes gemaakt.

Ultieme tip: De Mekong delta per boot, met verblijf in een homestay.
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers

Overweldigend Vietnam (bezocht in maart 2016)

Review geschreven door Bianca Knoppert op 10 december 2017

Zeer afwisselend land, voor mij ook goed om de 'andere kant' van de Vietnamoorlog te horen. Aziatische land, ja, maar zeker anders dan bijvoorbeeld Thailand. Rondreis van Ho Chi Minh naar Hanoi gedaan, erg afwisselend! Erg vriendelijke mensen en goed betaalbaar.

Ultieme tip: Ik vond Hoi An als stad in 1 woord geweldig! Veel historie en gewoon een mooie sfeervolle stad!
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers

Local noord-Vietnam (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Wietske Aalders op 07 december 2017

Het noorden van Vietnam is prachtig. Als je van de gebaande paden afgaat ontdek je de pareltjes. Zo zijn we helemaal naar de grens met China geweest voor de grote Ban Gioc Waterfall. Sla ook zeker Bac Ha niet over en ga varen in Ba Be National Park. De mensen zijn wel wat stug hier in het noorden, maar de natuur maakt alles goed!

Pluspunten Vietnam

  • Goedkoop
  • natuur
  • local
  • eten

Minpunten Vietnam

  • mensen zijn stug
  • weinig openbaar vervoer
Ultieme tip: Ban Gioc Waterfall, met de motorbike vanaf Cao Bang.
Aangeraden voor: Backpackers, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Verwonderend Vietnam (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Lin Dijk op 07 december 2017

Vietnam wat ben je mooi! Waar het communisme nog volop leeft, het kapitalisme wordt afgestoten en tegelijkertijd omarmt. Een land vol contrasten, met prachtige landschappen, drukke steden, en een warme bevolking, die ondanks eeuwen van onderdrukking maar wat graag de geschiedenis van hun land met je delen. Van aankomst in Hanoi tot vertrek vanuit Ho Chi Min City, we hebben van iedere minuut genoten!

Pluspunten Vietnam

  • Betaalbaar
  • prachtig
  • cultuur

Minpunten Vietnam

  • taalbarrière
Ultieme tip: Als je bij de citadel van Hué bent en je hebt trek gekregen, bezoek dan in de buitenste ring het restaurant Les Jardins de la Carambole.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Variërend & prachtig Vietnam (bezocht in april 2014)

Review geschreven door Crissy Ridden op 06 december 2017

Als deel van mijn opleiding kreeg ik de kans om 2 weken naar Vietnam te gaan. Wat een prachtig land! Het is zo gevarieerd! Ik raad aan om buiten de begaande paden te gaan. Natuurlijk moet je ook de grote steden (Hanoi en Ho Chi Min) bezoeken. Hier vind je de echte Vietnamese cultuur en mensen. Maar ga af en toe ook eens een klein plaatsje bezoeken. Wij verbleven in een 4-sterren hotel wat ik zeker fijn vond totdat ik mijn hotel uit liep en de straat overstak. Dit was geen 4-sterren luxe meer. Het land biedt zoveel natuur, lekker eten, lieve mensen, interessante geschiedenis en prachtige gebouwen. Zeker een land om te bezoeken en neem de tijd. Twee weken is niet genoeg.

Pluspunten Vietnam

  • prachtige natuur
  • lekker eten
  • historie
  • traditionele bevolking
  • gastvrij

Minpunten Vietnam

  • paar zeer toeristische plekken
Ultieme tip: Doe iets voor de Vietnamezen! Neem kooklessen, ga pottenbakken, verblijf bij iemand thuis. Maakt niet uit wat het is maar zorg ervoor dat het telt!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Vietnam - Hoogtepunten (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Sofie Fabry op 06 december 2017

Onze reis begon in Hanoi. Hanoi is de hoofdstad van Vietnam en is erg bijzonder, vooral het oude stadsdeel is een aanrader. Het verkeer is er chaotisch, er rijden namelijk veel scooters en verkeersregels zijn er niet van toepassing. Daarna zijn we met de boot gaan varen in Halong Bay. Het is erg toeristisch, maar wel adembenemend mooi. Na onze terugkeer in Hanoi hebben wij de nachttrein (een speciale ervaring!) genomen naar Dong Hoi om het Phong Nha-Ke Bang National Park te bezoeken. We bezochten er Paradise Cave en deden een fietstocht door de prachtige natuur. We verbleven er in een Farm stay midden in de natuur. Van hieruit reden we verder naar Hué met een tussenstop bij de Vinh Moc tunnels en Hien Luong brug (grens noord-zuid). In Hué zijn we de keizerlijke sfeer gaan opsnuiven in het citadel en hebben we ook de omgeving verkend op de fiets. Daarna stond, na een tussenstop aan een schitterend strand en de Wolkenpas, Hoi An op de agenda. Dit is een erg gezellig stadje dat gekend is om zijn gekleurde lampions en op maat gemaakte kleding. We hebben hier ook een kookworkshop gedaan. Vervolgens hebben wij in Da Nang een binnenlandse vlucht genomen naar Ho Chi Ming City. Hier merk je duidelijk de Amerikaanse invloeden. Ik denk dat deze stad daarom minder mijn ding was. We deden er een stadstoer met een fietstaxi, je moet je hiervoor wel over het overweldigend verkeer kunnen zetten. We brachten ook een bezoek aan de Mekong Delta, waar we in een Home stay verbleven. De accommodatie was erg basic, maar wel een unieke ervaring. We bezochten de drijvende markt, hier had ik persoonlijk meer van verwacht. We bezochten ook nog de beroemde Cu Chi tunnels, deze geven je een goed beeld over de omstandigheden tijdens de oorlog. Daarna brachten we nog wat tijd door in Ho Chi Minh City, zoals shoppen bij de Ben Thanh Market. Je kunt hier alles kopen en afdingen is hier een echte sport. Dit was het einde van onze reis.

8,3
9 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
7 Steden of plaatsen
10 Locals
8 Veilig
9 Natuur
9 Stranden
6 Klimaat

Pluspunten Vietnam

  • de locals zijn heel vriendelijk en de prijzen liggen laag

Minpunten Vietnam

  • chaotisch verkeer
Ultieme tip: Street food in Hanoi.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Hoogtepunten rondreis Vietnam (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Sofie Fabry op 06 december 2017

Onze reis begon in Hanoi. Hanoi is de hoofdstad van Vietnam en is erg bijzonder, vooral het oude stadsdeel is een aanrader. Het verkeer is er chaotisch, er rijden namelijk veel scooters en verkeersregels zijn er niet van toepassing. Daarna zijn we met de boot gaan varen in Halong Bay. Het is erg toeristisch, maar wel adembenemend mooi. Na onze terugkeer in Hanoi hebben wij de nachttrein (een speciale ervaring!) genomen naar Dong Hoi om het Phong Nha-Ke Bang National Park te bezoeken. We bezochten er Paradise Cave en deden een fietstocht door de prachtige natuur. We verbleven er in een Farm stay midden in de natuur. Van hieruit reden we verder naar Hué met een tussenstop bij de Vinh Moc tunnels en Hien Luong brug (grens noord-zuid). In Hué zijn we de keizerlijke sfeer gaan opsnuiven in het citadel en hebben we ook de omgeving verkend op de fiets. Daarna stond, na een tussenstop aan een schitterend strand en de Wolkenpas, Hoi An op de agenda. Dit is een erg gezellig stadje dat gekend is om zijn gekleurde lampions en op maat gemaakte kleding. We hebben hier ook een kookworkshop gedaan. Vervolgens hebben wij in Da Nang een binnenlandse vlucht genomen naar Ho Chi Ming City. Hier merk je duidelijk de Amerikaanse invloeden. Ik denk dat deze stad daarom minder mijn ding was. We deden er een stadstoer met een fietstaxi, je moet je hiervoor wel over het overweldigend verkeer kunnen zetten. We brachten ook een bezoek aan de Mekong Delta, waar we in een Home stay verbleven. De accommodatie was erg basic, maar wel een unieke ervaring. We bezochten de drijvende markt, hier had ik persoonlijk meer van verwacht. We bezochten ook nog de beroemde Cu Chi tunnels, deze geven je een goed beeld over de omstandigheden tijdens de oorlog. Daarna brachten we nog wat tijd door in Ho Chi Minh City, zoals shoppen bij de Ben Thanh Market. Je kunt hier alles kopen en afdingen is hier een echte sport. Dit was het einde van onze reis.

Pluspunten Vietnam

  • de locals zijn heel vriendelijk en de prijzen liggen laag

Minpunten Vietnam

  • chaotisch verkeer
Ultieme tip: Street food in Hanoi.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Dynamisch Vietnam (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Sandra Barendrecht op 03 december 2017

Wij zijn gereisd van noord naar zuid. Alles met taxi, bus en trein gedaan. Het noorden van Vietnam, de omgeving van Sapa(niet de plaats, dat is veel te toeristisch) is nog zo puur en ongerept. Prachtige rijstvelden en vriendelijke bevolking. Dagen door de rijstvelden wandelen waarbij je alleen locals treft. Omgeving van Ninh Binh is ook prachtig. Indrukwekkend karstgebergte op het land en niet te vergeten het grootste tempelcomplex van Vietnam, Bai Ding is groots.

Hoi An is een gezellige, maar zeer drukke toeristische trekpleister. Het achterland met vele eilandjes, verbonden met houten bruggetjes is een belevenis om op de fiets(met gids) te ontdekken. De Mekongdelta was voor ons een grote teleurstelling. We hebben de drijvende markt van Can Tho bezocht, maar het kleurrijke tafereel dat vaak in de boekjes staat hebben we er niet aangetroffen.

Pluspunten Vietnam

  • vriendelijke bevolking
  • veilig
  • goedkoop
Ultieme tip: Verblijf in Ninh Binh in Nguyen Shack. Een bijzondere accommodatie. Verblijf in houten hutjes bij water met fantastisch personeel. Zo enthousiast.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Veelbelovend vietnam (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Esther Selbach op 26 november 2017

Veel belovend Vietnam. Een prachtig mooi en divers land. Van drukke/chaotische grote steden als Hanoi/Saigon naar het prachtige platteland en rijstvelden. Vriendelijke en gastvrije bevolking doet je meteen thuis laten voelen!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
10 Steden of plaatsen
10 Locals
10 Veilig
10 Natuur
10 Stranden
10 Klimaat

Pluspunten Vietnam

  • aardige locals
  • betaalbaar
  • cultuur
  • natuur

Minpunten Vietnam

  • geen
Ultieme tip: Bezoek Halong bay
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Hoi An, heerlijke relaxplek (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Annelies Eybergen op 19 november 2017

Een fantastisch land met veel historie. Heel veel te doen en heerlijk eten. Maak een rondreis van Noord naar Zuid. Prachtige natuur, tempels, zandstranden en bossen. Maak een cruise in Halong Bay of reis de Mekong rivier af.

Ultieme tip: In Hanoi eten bij Duongz. Een belevenis.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Variatie in je reis (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Cely Luijten Ducheine op 16 november 2017

Gevarieerde reis van noord naar zuid Vietnam. Verschillende culturen en landschappen. Van sportief tot rust. Tussenvlucht, nachttrein je moet het echt beleven.
Prima verzorgd door Disma Beleefreizen Tilburg. Heel de vakantie liep gesmeerd. Echt vakantie, nergens aan denken. Wij zeggen doen! Dikke vette pluim. Gr Mark en Cely

Ultieme tip: Halong Bay, Sapa, Hanoi, Hoi-an. Fietstocht door Mekong Delta. Kookworkshop, Oorlogsmuseum Saigon. Alles geweldig. Prachtig fotoboek. Mooiste reis tot nog toe!
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Verliefd op Vietnam! (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Kelly Filius op 16 november 2017

Samen met m'n zus een ongelofelijk fijne tijd gehad in Vietnam! We zijn in 3 weken tijd van noord naar zuid gereisd op alle mogelijke manieren: met de nachttrein, met het vliegtuig, met de bus, op de scooter en achterop de motor.
We konden geen genoeg krijgen van al het lekkere verse eten (met name van streetfood in Hanoi!), de ontelbare schitterende uitzichten (Tam Coc, in de buurt van Ninh Binh en de rijstvelden in Sapa), en de super behulpzame en vriendelijke mensen (Vooral bij de Nguyen Shack in Tam Coc en de Mekong Delta, super leuke accommodatie: bamboe hutjes).

Pluspunten Vietnam

  • heerlijk eten
  • vriendelijke locals
  • divers

Minpunten Vietnam

  • geen
Ultieme tip: Streetfood Tour in Hanoi + Achterop de motor met backpack van Hue naar Hoi-An (met easyriders) + The Workshop in Saigon (allerbeste koffie ervaring) + Nguyen Shack (in Tam Coc).
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Mooi vriendelijk land. Van noord naar zuid, zo verschillend (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Natasja van Bragt op 15 november 2017

Erg vriendelijk veilig en veelzijdig land. Zo veel verschil tussen noord en zuid. Prachtige mensen, schitterende natuur en veel te doen. Echt een land om te ontdekken. Wij gingen van zuid naar noord. Dit was voor ons de beste keuze. Het is zo mooi in het noorden.

9,5
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
10 Steden of plaatsen
10 Locals
9 Veilig
10 Natuur
10 Stranden
7 Klimaat
Ultieme tip: Hoi An om bij te komen. Trip vanuit Hanoi naar de rijstvelden.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldig!! (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Nikki Zaal op 14 november 2017

Van noord naar zuid afgereisd. Prachtige reis gemaakt! Zeker aan te raden! Nachttreinen waren niet helemaal mijn ding. Zaten namelijk vol met kakkerlakken. Onwijs genoten van alle mooie, vriendelijke en vooral lachende mensen. Perfecte combinatie van natuur en cultuur!

Pluspunten Vietnam

  • Vriendelijkheid mensen
  • Makkelijk en veilig reizen
  • Lekker en goedkoop eten

Minpunten Vietnam

  • Kakkerlakken
Ultieme tip: Cursus zelf loempia's leren maken, surfen en standup paddle in Mui Me, verblijf in homestays
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Reizen Vietnam

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Vietnam kenner
Sponsors