Riksja China Bouw je eigen China reis

Reviews Riksja China

8,4
8,4 Algemene ervaring
8,5 Boekingsproces
7,0 Reisleiding
8,2 Accommodatie(s)
8,6 Vervoer
8,2 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 3
  • Aantal waarderingen: 5

Mooie authentieke reis (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Ingeborg Schuitemaker op 25 september 2018

Onderdak, vervoer, en excursies waren prima geregeld. Mooie, authentieke accommodaties. Leuk vervanging voor een onderdeel dat niet door kon gaan.
De treinreizen waren geweldig. Goede informatie vooraf. Leuke afwisseling van Oud en modern.
Het bezoek aan de Chinese Muur vond ik een beetje gevaarlijk. Geen eigen gids op de graslanden. Er mag wat meer informatie komen over eetgelegenheden.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja China

  • goed geregeld
  • mooie excursies
  • vrijheid

Bezochte landen

  • Amerika
  • Canada
  • nieuw-Zeeland
  • indonesie
  • Laos
  • Thailand
  • Tibet
  • Nepal
  • China
Aangeraden voor: Stellen, Cultuurliefhebbers

Bekend en onbekend China (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Ingeborg Schuitemaker op 31 december 2017

Alles klopte: de accommodaties, het vervoer en de excursies. Als we om negen uur werden opgehaald, dan was er ook iemand. Leuk was de afwisseling tussen de toeristische highlights en onbekendere gebieden. Ook de wijziging van de reis vanwege een aardbeving was snel en goed geregeld. Zo hebben we een leuk weinig bezocht gedeelte van China bezocht. De afwisseling met vervoer: trein, bus, vliegtuig, minibus was prima. Evenals de afwisseling in accommodatie van eenvoudig, monumentaal tot chique. Geweldige reis.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja China

  • Individueel reizen
  • Leuke excursies
  • Boeken via internet
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Goede ervaring (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Chrysanta Sudiono op 27 november 2017

Goede begeleiding, transfers goed geregeld. Hing er wel van af wie je hielp, niet iedereen die we hadden gesproken of mee hadden gemaild was even professioneel. Hotels waren prima maar hadden er graag iets meer keuze in gehad. Het bedrijf ontzorgd wel.

7,3
7 Algemene ervaring
7 Boekingsproces
7 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Riksja China

  • ontzorgt

Minpunten Riksja China

  • professionaliteit

Bezochte landen

  • china
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers
Waardering door Rianne Verschuur op 19 dec. 2016
8,0

8

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

7

Prijs-kwaliteit
Waardering door Tineke Stomp op 03 jul. 2016
8,8

9

Algemene ervaring

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit