Paspoort en visum Japan

Paspoort en visum Japan

Reis je binnenkort naar Japan, of via Japan naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Japan.

Heb ik een visum nodig voor Japan?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden (negentig dagen) in Japan verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Japan verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van Japan in Den Haag.

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Japan, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Japan vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Japan

Je paspoort moet gedurende je verblijf in Japan geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Like deze pagina

Specialisten Japan

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner
Sponsors