Like ons op Facebook

Vakantie Japan

Riksja Travel

Vakantie! Japan is booming en staat vast hoog op je bucketlist. Ja? Dan ben je bij Riksja Japan aan het juiste adres. Met je Rail Pass reis je tussen de grote steden, bezoek je beroemde tempels en ontdek je het natuurschoon van Japanse tuinen. Als je wat meer tijd hebt kun je je reis verlengen zolang als je wilt. Ga van het gebaande pad af en ontdek spiritueel Japan.

Djoser

Djoser biedt vakanties aan naar Japan waarbij we de kosmopolitische wereldsteden afgewisseld worden met de indrukwekkende natuur en rijke historie van het land. Onze rondreizen zijn veelzijdig en laten je veel verschillende kanten van Japan zien. Je kunt bij ons kiezen uit diverse rondreizen door Japan of voor een reis met de Transsiberië Express die Japan doorkruist.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Breng je volgende vakantie door in Japan met FOX en ontdek haar wereldsteden, mooie natuur en heerlijke sushi. Met FOX ervaar je Japan op een comfortabele manier en reis je naar het hart van jouw vakantiebestemming. Ben je benieuwd naar de verschillende reismogelijkheden, bekijk onze website dan eens.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

Tenzing Travel Asia

Ontdek met Tenzing Travel Asia het land van de geisha’s, schitterende tempels en overheerlijke sushi. Onze reisspecialisten adviseren u uit eigen ervaring en zorgen ervoor dat uw vakantie in Japan een onvergetelijke ervaring wordt. Tenzing Travel is uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017 én 2018 en is lid van de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Asia Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
Eigenwijs Ceylon - va € 992
Eigenwijs Ceylon

Heb je geen uitgebreid budget, maar wil je toch de hoogtepunten van Sri Lanka zien?

  • Vanuit Negombo reis je naar historische koningssteden
  • Proef van de keuken in koel Kandy en boemel per trein door theeheuvels

 

Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Azie.nl kenner