Like ons op Facebook

Specialisten Japan

Tenzing Travel Asia

In Japan zijn er talloze prachtige tempels, maar welke mag u echt niet missen? En de lente en de herfst zijn beide schitterende seizoenen, maar voor welke kiest u dan? De reisspecialisten van Tenzing Travel Asia adviseren u uit eigen ervaring en op basis van uw wensen. Met een onvergetelijke reis als gevolg! Tenzing Travel is verkozen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Asia Best geboekte reizen

Djoser

De reisbegeleiding van Djoser weet dankzij jarenlange ervaring de mooiste plekjes van Japan eenvoudig te vinden. Zij delen hun kennis en liefde voor dit Aziatische land graag met jou tijdens een van Djoser’s rondreizen door Japan. Wij hechten bij onze groepsreizen veel waarde aan individuele vrijheid en laten je Japan op je eigen manier en tempo verkennen.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Japan. Daarnaast biedt FOX 'feel good' reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NBBS Reizen

Maak kennis met Japan via NBBS Reizen, dé specialist in verre maatreizen. De razendsnelle Japanse treinen nemen u mee langs de vele bezienswaardigheden van het land. Van wereldsteden als Tokio en Kyoto tot het indrukwekkende Hiroshima en de Japanse Alpen. Al onze Japan-reizen zijn volledig op maat aan te passen. Wij werken graag een passend reisvoorstel voor u uit.

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen verzorgt met hart en ziel bijzondere rondreizen naar Japan. Wij begrijpen dat geen enkele reiziger hetzelfde is en spelen daarop in met onze op maat gemaakte reizen. Iedere rondreis wordt uitgestippeld op basis van de persoonlijke verwachtingen en wensen van de individuele reiziger. Ontdek jij binnenkort met Dimsum Reizen Tokyo en Kyoto en ontmoet je de vriendelijke locals van Japan?

PANGEA Travel

Wie op zoek is naar een flexibel reisbureau met ervaren en enthousiaste reisspecialisten, is bij PANGEA Travel aan het juiste adres. Wij hebben sinds onze oprichting in 2003 al veel reizigers blij gemaakt met op maat gemaakte vakanties naar diverse bestemmingen in Azië en Afrika. Bij ons staan uw reiswensen voorop zodat u kunt genieten van een unieke reis naar Japan.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Sawadee

Persoonlijke aandacht, professioneel advies, een ruim reisaanbod en duurzame groepsreizen met veel individuele vrijheid. Dat is waarom je kiest voor Sawadee, al ruim 30 jaar specialist in rondreizen naar verre bestemmingen, waaronder Japan. Ga met ons mee op reis en bezoek niet alleen de bezienswaardigheden van Japan, maar leer het land écht kennen.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Evaneos

De lokale reisspecialisten van Evaneos hebben niet alleen een passie voor reizen, maar vooral voor hun thuisland Japan. Die passie delen ze graag met u door een op maat gemaakte rondreis door Japan samen te stellen. Alle reisagenten uit het netwerk van Evaneos zijn gespecialiseerd in maatwerk en stellen uw reis naar Japan volledig naar uw wensen samen. 

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Japan kenner
Reis van de maand
Beleef Thailand on a budget - va € 776
Beleef Thailand on a budget

Deze complete 15-daagse individuele Thailand-reis is geschikt voor elke portemonnee

  • Ga apen spotten in het oudste natuurpark van Thailand!
  • Reis vanuit Bangkok naar de River Kwai en bezoek de tempelstad Ayutthaya
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Jordanië kenner