Varen bij Boracay

Varen bij Boracay

door Getaway Travel

Niks is zo ontspannend als met een klein houten bootje rond het eiland Boracay varen. Het is net als op het strand liggen, met het verschil dat je heel wat meer ziet onderweg. Je vaart tussen de vele atollen rondom het eiland en je ziet Boracay eens van een totaal andere kant.

Onder het genot van een biertje en frisse zeebries vaar je langs plaatsen die je anders nooit had gezien. Op sommige plaatsen wordt het anker uitgegooid en kun je het helde0er blauwe water in plonsen of je benen strekken op de witste bountystranden die je ooit gezien hebt.

ZELF NAAR Filipijnen?

Bekijk alle 10 reizen naar Filipijnen

Je kunt ook trips naar eilanden bijboeken, bijvoorbeeld naar Crocodile Island, Laurel Island of Carabao Island. Rondom deze eilanden liggen de mooiste duik- en snorkelspots van de eilandengroep. Het water is hier zo helder dat je de vele tropische vissen al vanuit de boot kunt zien.

De meeste boottours vertrekken vanaf White Beach en duren meestal wel een paar uur. Dus wil je even bijkomen van al dat rondreizen, ga dan een middag lekker op het water dobberen. Het kost je vaak nog geen tien euro.

Reizen Filipijnen

Specialisten Filipijnen

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Dubai kenner
Sponsors