Shoppen Boracay Jouw vakantie naar Azië begint hier!

Shoppen Boracay

door Getaway Travel

Boracay is een shopeiland. Zelfs langs de helderwitte stranden staan verkopers met hun kraampjes om je de mooiste handgemaakte souvenirs aan te bieden. Als materiaal gebruiken ze alles wat ze maar voor handen hebben. Hier vind je dus de mooiste dingen gemaakt van hout, bamboe, maar ook papier maché, mangobladeren of schelpen. Een van de meest karakteristieke souvenirs zijn de fel gekleurde lampen. Eigenlijk kan je de Filipijnen niet verlaten zonder zo'n excentrieke lamp. En heb je geen zin om het ding mee te slepen? Sommige verkopers kunnen hem voor je opsturen.

In het toeristische White Beach ligt het overdekte winkelcentrum Plazoleta. Een ware hemel voor de echte shopliefhebber met sieraden, kleding, servies, leren tassen en kunst. Vrijwel alles is handgemaakt, met hier en daar een artistiek tintje. Zo kun zien hoe kunstenaar Diango de mooiste leren tassen maakt. En bij de muziekwinkel lopen altijd wel wat muzikanten rond om te demonstreren hoe je die net gekochte panfluit echt goed kunt gebruiken.

ZELF NAAR Filipijnen?

Bekijk alle 10 reizen naar Filipijnen

Voor de beste tassen, sieraden en tatoo's moet je op de Talipapa markt zijn op Boracay. Winkelen in het mooie Boracay is over het algemeen niet al te goedkoop, maar op de markt kun je perfect afdingen. 's Morgens koop je hier de lekkerste verse vis, krabben en garnalen. Verder zijn er allerlei kraampjes met gebakken of gestoomde kleine snacks. Vooral de shrimp sinigan en de gegrilde talapia zijn populair.

Reizen Filipijnen

Specialisten Filipijnen

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

China kenner
Sponsors