Yoga in Singapore

Yoga in Singapore

door Getaway Travel

Je zou het misschien niet verwachten, maar yoga wordt zeer actief beoefend in Singapore. In deze hippe, drukke stad is een ontspannende yogales een welkome afwisseling van de dagelijkse chaos. In enorme, prachtig ingerichte studio's, met panoramische uitzichten over Singapore, zweten en lachen dagelijks duizenden Singaporezen zich slank en gelukkig. Het stikt er van de yogastudio's en iedere mogelijke yogavorm die je kunt bedenken kun je er beoefenen.

Een greep uit het aanbod: indoor & outdoor yoga, bikram yoga, lach yoga, hatha yoga, power yoga, hot yoga en prenatal yoga. Er is zelfs een ruime keuzemogelijkheid aan yogalessen voor kinderen.

ZELF NAAR Singapore?

Bekijk alle 7 reizen naar Singapore

Sport of meditatie

Je kunt yoga beoefenen als sport, maar je hebt ook yogavormen die zich meer richten op meditatie. Beide vormen van yoga zijn een manier om je lichaam en geest met elkaar in verband brengen. Uiteindelijk gaat het over bewustwording van jezelf door middel van je lichaam.

De meest voorkomende soort is hatha yoga, die tegenwoordig vaak gewoonweg yoga wordt genoemd. Een alternatieve vorm die nu wereldwijd razendsnel populair begint te worden is bikram yoga. Dit is een negentig minuten durende yogasessi, bestaande uit 26 oefeningen, die wordt beoefend in een verwarmde ruimte van 40 graden. Dit is onder andere goed voor je bloedsomloop, flexibiliteit en je ademhaling. Verder wordt je lichaam gereinigd door het intense zweten en val je er ook nog eens snel van af. Zo zijn er nog vele yogavormen te noemen. Maar welke vorm van yoga je ook doet, het doel blijft hetzelfde: verbinding van lichaam en geest.

Ben je in Singapore en wil je zelf meedoen aan zo'n yogales? Dat kan. Het enige wat je hoeft te doen is even op internet kijken (toets in op Google: yoga in Singapore) of laat je adviseren over de mogelijkheden bij je hotel/hostel.

Reizen Singapore

Specialisten Singapore

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Japan kenner
Sponsors