Like ons op Facebook

Rondreis Singapore

333TRAVEL

Laat je verrassen tijdens een rondreis door Singapore met 333 Travel. De moderne stad heeft ook een traditionele kant die weinig mensen kennen maar die u ontdekt tijdens uw vakantie. 333 Travel biedt verschillende volledig verzorgde rondreizen door Singapore aan, die u op maat kunt laten aanpassen indien u dat wenst. Wij zijn flexibel en verzekeren de beste service en kwaliteit.

bekijk alle reizen van 333TRAVEL Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Ervaar Singapore op je eigen manier. Ben je iemand die Singapore bezoekt met een groep? Of reis je toch liever met je eigen gezelschap? Bij FOX heb je die keus. Ontdek hoogtepunten als de Singapore rivier, Mount Faber en Little India. Bezoek de website als je wilt weten welke rondreizen in Singapore FOX te bieden heeft.

NRV

Ontdek de highlights en verborgen plekjes van Singapore tijdens een rondreis van NRV. Onze reisspecialisten stellen speciaal voor u een gevarieerd programma samen en laten u kennis maken met het beste wat Singapore te bieden heeft. We bieden alleen reizen aan die we zelf leuk vinden zodat we zeker weten dat u ook de tijd van uw leven zult hebben in Singapore.

NBBS Reizen

Vlieg naar Singapore en ontdek deze smeltkroes van culturen, tradities en het moderne stadsleven. Singapore is een goede combinatie met een rondreis door Maleisië, of een leuke stopover tijdens een vliegreis naar Australië of Nieuw-Zeeland. NBBS Reizen is specialist in verre reizen op maat, onze Azië specialisten geven je graag advies. Lid ANVR en SGR.

Like deze pagina

Reviews Singapore

Avondwandeling door Singapore (bezocht in mei 2016)

Review geschreven door Marco Boeters op 12 november 2017

Singapore is een mooie en schone stad met leuke bezienswaardigheden. Een wandeling door de Gardens by the Bay en een bezoek aan de Marina Bay Sands zijn zeker een aanrader.
Vergeet geen bezoek te brengen aan de pleinen met verschillende kraampjes waar je je eigen menu samen kan stellen voor een heerlijke maaltijd

8,0
8 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
8 Locals
8 Veilig
8 Natuur
nvt Stranden
8 Klimaat
Ultieme tip: Een bezoek aan de Hawkers, waar je bij verschillende kraampjes je eigen menu samen kunt stellen. Heerlijk eten.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Cultuurliefhebbers

Singapore, a place like no other. (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Heidi Bakker op 07 november 2017

Singapore has so many things to offer and to have it as a stopover for 3 days is highly recommended. Changi airport is still the number one airport in the world and it is a pleasure to spend some time there with everything it has to offer.With the marina in the evening that gives the laser show on the water. Gardens by the Bay with the light up of the enormous trees. It is like a fairytale and breathtaking. And those shows are free to watch. Don't miss the botanical gardens with the beautiful Orchid garden and more.
Orchard road with the high end shops. And so much more.
And not to forget the food.
Visit Lau Pat Sat for the foodstalls and the many satéh stalls there.
It is the cleanest city in the world and the safest in my opinion.
The public transport system is fantastic that takes you crisscross around the city.
Visit Sentosa with the nice beaches and many attractions.
Singapore a place like no other.

Ultieme tip: Take a 3 days stopover to visit the many attractions Singapore has to offer.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Singapore als tussenstop (bezocht in december 2007)

Review geschreven door Mascha van Helvoort op 05 november 2017

Inmiddels 10 jaar geleden, het was een tussenstop naar Nieuw-Zeeland en ik vond het meer dan waard! Wat een stad met verschillende culturen, maar ook ontzettend vriendelijke mensen. Je kunt merken dat het een welvarend land is, maar ga vooral een keer eten bij een foodcourt. Verder kun je jezelf prima een dagje vermaken op Sentosa. Ook in de avonduren hoef je jezelf niet te vervelen. Voor winkelen ben je in Singapore ook aan het juiste adres, kortom een stad met vele keuze mogelijkheden. Een aanrader!

Ultieme tip: Kabelbaan naar Sentosa!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Singapore (bezocht in november 2014)

Review geschreven door René Giesbertz op 26 mei 2017

Singapore in december betekent dat je te maken krijgt met de moesson, maar dat hoeft je niet te weerhouden want een bui duurt meestal niet meer dan een uur of anderhalf uur. Het is een prettige stad om in te wandelen en mocht je te ver wandelen is er altijd nog de uitstekende metro. Hoogtepunten zijn de Gardens at the Bay, the Bay area en als je wat wil wandelen de Southern Ridges trail. (Niet denken dat het een echte hiking trail is maar wel leuk om te doen). Sentosa heb ik gelaten voor wat het omdat ik geen interesse heb in pretparken. Singapore is eigenlijk qua hoe het eruit ziet Azië in het westen.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Steden of plaatsen
10 Locals
10 Veilig
8 Natuur
nvt Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Singapore

 • openbaar vervoer

Minpunten Singapore

 • te netjes?
Ultieme tip: Eet overdekt tijdens een moessonbui in Chinatown.
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Geweldig! (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Seyamaila Pancharatnam op 26 mei 2017

Ja wat kan ik verder nog zeggen? Singapore is geweldig! De stad met de Marina Bay Sands is super. Het uitzicht vanuit de flyer is het mooiste uitzicht wat ik ooit heb gezien. Ik houd van de multiculturaliteit! Little India... je waant je echt in India. Verder is het heel erg veilig! Overal hangen wel camera's, het klimaat is nice en de mensen zijn echt super vriendelijk. Iedereen die we een vraag stelden, hielp ons met alle liefde. "Oh zal ik even met je meelopen?" En "Zal ik even voor je bellen?". Dat gebeurt! Van die regeltjes heb ik niet echt iets gemerkt, ik zag wel een bordje in de metro (ov ook super geregeld) met verboden, maar daar hou je dan gewoon rekening mee. En als laatste was het niet zo toeristisch in juli en augustus. We hoefden bijvoorbeeld niet in de rij te staan voor de Singapore flyer!

Ultieme tip: Singapore zoo, Singapore flyer, kailash parbat restaurant, tempels
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Singapore keer op keer (bezocht in november 2004)

Review geschreven door Bert Ouwerkerk op 26 mei 2017

Voor de derde keer bleven we een paar dagen in Singapore. Warm als altijd, regen als vaak, maar een heerlijk verblijf. Sentosa met de fantastische waterorgelshow. het staat nog vers in mijn geheugen. Maar ook de winkeltjes in Little India en Chinatown heerlijk om er te zijn. En dan de foodcenters, hoe heerlijk kun je eten. Saté niet op zo'n klein Hollands stokje maar een flinke stok met veel vlees en oh zo lekker. De stad is schoon, het vervoer (metro, bus, taxi) altijd goed. Een heerlijke stad om te bezoeken.

8,9
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Steden of plaatsen
10 Locals
10 Veilig
7 Natuur
nvt Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Singapore

 • Goed vervoer
 • altijd warm
 • vriendelijke bevolking

Minpunten Singapore

 • regen is minder
Ultieme tip: Night zoo, met nachtdieren die je normaal niet in een dierentuin zult vinden.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers

Heerlijke blend tussen west en oost (bezocht in mei 2016)

Review geschreven door Kristof Coninx op 08 mei 2017

Prachtige originele oosterse cultuur in een westers expat-gericht sausje. Ondanks het kleine en drukke uitzicht van Singapore, is er toch nog best wel wat mooie natuur te vinden. De botanische tuinen en de zoo van Singapore zijn maar enkele toeristische trekpleister die de nadruk leggen op natuur. Zeker een aanrader.

Pluspunten Singapore

 • Zuiver
 • Gateway naar oosterse cultuur

Minpunten Singapore

 • Duur
Ultieme tip: Vaar van Quay naar Quay via de watertaxi's. Niet duur en heel leuk om te doen.
Aangeraden voor: Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Singapore, het land van een nette maatschappij en hoge prijzen (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Nelly KromoWidjojo op 15 oktober 2016

Singapore, het land van een nette en veilige maatschappij en erg duur! Heerlijk om nog 's avonds laat als vrouw alleen te kunnen lopen, zonder gemolesteerd of lastig gevallen te worden. Er staan hoge boetes, stokslagen en hoge celstraffen bij iedere vorm van overtreding van de wet! Geen wonder dat de maatschappij zo leefbaar is. Als toerist kijk je je ogen uit hoe ordelijk en schoon Singapore is. Overal staat netjes aangegeven welke straffen je krijgt voor welk vergrijp. Het verbaasde mij dat iedereen zich netjes aan alle regels houdt. De metro is een plezier om mee te reizen, of het nou spitsuur is of heel laat, alles gaat er werkelijk ordelijk aan toe. Goede ervaring met de metro, heel makkelijk om de kleurenlijn te volgen. Als je Singapore goed doorspit, merk je al gauw dat alles via gangen met elkaar verbonden is. Ik bedoel de shoppingmalls, een walhalla aan merkkleding, overvloedig in alles wat je je kan bedenken. En eten... werkelijk heerlijk eten... overal heerlijk eten! Hawkerfood of wel streetfood, een echte aanrader. China Town, Little India en Law Pasat moet je 's avonds bezoeken. De satés bij Law Pasat, dat zijn nou satés. In de malls is er ook veel variatie aan eten verkrijgbaar. 's Avonds is het leuk om Clarke Quay te bezoeken. En als toetje: Marina Bay Sands. Voor zonsondergang op de 53ste verdieping onder een genot van een drankje het uitzicht aanschouwen. Adembenemend! En wil je Marina Bay Sands aanschouwen dan zou je naar Fuellerton/Merlion moeten gaan. Dan zie je werkelijk het gebouw 's avonds op zijn moois. Garden by the Bay is een aanrader, zo ook met de skytrain richting Sarasota. Ik heb genoten van Singapore, mijn laatste avond heb ik aan de bar bij het Raffles Hotel genoten van de originele Singapore Sling. Meer kon ik mij niet wensen.

8,3
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Steden of plaatsen
9 Locals
10 Veilig
6 Natuur
5 Stranden
9 Klimaat

Pluspunten Singapore

 • leefbaar maatschappij
 • schoon
 • hygienisch
 • ordelijk

Minpunten Singapore

 • heel duur
Ultieme tip: Geen kauwgum, een metropasje kopen, Law Pasat na zeven uur 's avonds bezoeken. Ik zou geen ontbijt boeken. Loop het hotel uit, op bijna iedere hoek is ontbijt en koffie te koop.
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers

Gardens by the bay (bezocht in februari 2016)

Review geschreven door Suzanne Klerkx op 12 oktober 2016

Singapore, een klein land met veel prachtige bezienswaardigheden, waarvan Gardens bij the bay er eentje van is. Het groene park wat midden in een grote stad ligt is een zeker een bezoekje waard. Je vind hier het flowerforest, rainforest en de enorme bomen op de foto. Je kan met de lift naar boven zodat je op de brug loopt. Vanaf boven heb je prachtig uitzicht over het park en ook zie je een groot deel van de stad. 'S avonds zijn de bomen verlicht en is er muziek met een lichtshow. Naast de Gardens by the bay heb je nog vele andere bezienswaardigheden. Dit land is zeker een aanrader om een keer op vakantie te gaan!!

8,9
9 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
10 Locals
10 Veilig
8 Natuur
8 Stranden
10 Klimaat

Pluspunten Singapore

 • Hele schone stad
 • de locals zijn erg vriendelijk en behulpzaam
 • alle bezienswaardigheden zijn makkelijk te bereiken met de metro
Ultieme tip: Koop een abonnement voor de metro en je kan voor een 10tje de hele stad doorreizen... ideaal!!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Cultuurliefhebbers

Aparte gebouwen en bruggen (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Ron Pechler op 10 oktober 2016

Een heerlijke schone stad met architectonische hoogstandjes zowel in gebouwen, bruggen als het park waar we zijn geweest, gelardeerd met een heerlijke temperatuur waarbij de vriendelijke locals zonder uitzondering de Engelse taal machtig zijn.

Pluspunten Singapore

 • Aardige locals
 • spreken goed engels
Ultieme tip: Kies een plek waar je de keuze hebt uit verschillende gerechten. Restaurants op een etage.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers

Praktische tips

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
Best Deal Grand Tour Ceylon - va € 1904
Best Deal Grand Tour Ceylon

U bezoekt de bekendste plaatsen van Sri Lanka, maar u heeft tegelijk alle vrijheid om zelf op verkenningstocht te gaan

 • Bezoek onder andere de beroemde leeuwenrots in Sigiriya
 • U bezoekt het sfeervolle plaatsje Ella midden in de adembenemende jungle van Sri Lanka
Bekijk reis
Sponsors