Like ons op Facebook

Specialisten Singapore

333TRAVEL

Van een stedentrip tot een op maat gemaakte rondreis, u boekt uw ideale vakantie naar Singapore via 333 Travel. Wij zijn gespecialiseerd in verre reizen die wij tot in detail op maat kunnen maken en afstemmen op uw persoonlijke wensen. Bij ons bent u daardoor verzekerd van een unieke en kwalitatief hoogstaande vakantie in Singapore. 

bekijk alle reizen van 333TRAVEL Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Singapore. Daarnaast biedt FOX 'feel good' reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

NRV

Wilt u Singapore écht leren kennen, kies dan voor een rondreis van NRV. Als rondreisspecialist in Zuidoost-Azië kennen wij het land en haar bevolking goed en u kunt profiteren van die kennis. Wij nemen tijdens de rondreis de tijd om af te wijken van de gebaande paden en om uit te rusten op de witte stranden van Singapore. Genieten dus!

NBBS Reizen

Vliegt u binnenkort naar Azië of Australië voor een mooie rondreis? Maak een tussenstop in Singapore, een wereldstad met zowel westerse als Aziatische invloeden, en haal het meeste uit uw stopover. NBBS Reizen is gespecialiseerd in verre maatreizen en helpt je bij het uitstippelen van een mooie citytrip in Singapore.

PANGEA Travel

PANGEA Travel is dé reisorganisatie voor iedereen die graag op zijn of haar eigen tempo reist en graag zelf beslist over de invulling van een vakantie. Onze specialisten hebben veel reiservaring en adviseren u over uw reis, maar uiteindelijk beslist u zelf hoe uw reis naar Singapore eruit ziet en wanneer u vertrekt. Ter inspiratie bieden we u een aantal voorbeeldreizen aan. Deze kunt u bekijken op onze website.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Japan kenner
Reis van de maand
Beleef Thailand on a budget - va € 776
Beleef Thailand on a budget

Deze complete 15-daagse individuele Thailand-reis is geschikt voor elke portemonnee

  • Ga apen spotten in het oudste natuurpark van Thailand!
  • Reis vanuit Bangkok naar de River Kwai en bezoek de tempelstad Ayutthaya
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Jordanië kenner