Paspoort en visum Singapore

Paspoort en visum Singapore

Reis je binnenkort naar Singapore, of via Singapore naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Singapore.

Heb ik een visum nodig voor Singapore?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden (negentig dagen) in Singapore verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Singapore verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van Singapore in Brussel. Singapore heeft geen ambassade in Nederland.

ZELF NAAR Singapore?

Bekijk alle 8 reizen naar Singapore

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Singapore, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Singapore vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Singapore

Bij aankomst in Singapore moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Reizen Singapore

Specialisten Singapore

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

India kenner
Sponsors