Accommodaties Singapore

Accommodaties Singapore

Wat voor soorten accommodaties zijn er?

Singapore is een moderne wereldstad, met vestigingen van alle grote bedrijven. De meeste reizigers in Singapore komen naar de stad voor zaken. De meeste hotels richten zich dan ook op de zakelijke markt. Het is moeilijk om in Singapore een bijzonder hotel te vinden. De meeste hotels lijken als twee druppels water op elkaar: schoon, zakelijk en in het hart van de stad.

Als je op zoek bent naar een meer authentiek onderkomen, ga dan naar Little India en Chinatown. Daar vind je nog wat kleine pensionnetjes die door families gerund worden.

ZELF NAAR Singapore?

Bekijk alle 6 reizen naar Singapore

Wat is een typische accommodatie in Singapore?

Het beroemdste hotel van Singapore is het Raffles Hotel. Het is vernoemd naar de stichter van de stad, Sir Stamford Raffles. Het majestueuze hotel bestaat al sinds 1887. Veel beroemdheden dronken hier de eerste Singapore Sling, de cocktail die in Singapore ontstond. Schrijvers Rudyard Kipling en Joseph Conrad en de beeldschone filmactrice Ava Gardner gebruikten het Raffles Hotel als uitvalsbasis in Singapore in lang vervlogen tijden.

Je kunt tegenwoordig nog steeds een Singapore Sling bestellen in de legendarische bar van het hotel. Het is een van de beste hotels ter wereld. Hou er wel rekening mee dat je diep in de buidel moet tasten voor een nachtje in dit monumentale hotel.

Reizen Singapore

Specialisten Singapore

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Korea kenner
Sponsors