Asian Civilisations Museum

Asian Civilisations Museum

door Getaway Travel

Het Asian Civilisations Museum is een must! Singapore is een ware smeltkroes van culturen en in dit museum krijg je een mooi beeld van de invloed van deze culturen op de stad. De Chinese, Zuidoost-Aziatische, Zuid-Aziatische en West-Aziatische invloeden komen uit een ver verleden. Ontdek de verschillende aspecten van de Aziatische cultuur in tien verschillende themazalen als 'Islamic world' en 'the glories of China'. Hoogtepunt is de hindoe-boeddhistische galerie.

Het Asian Civilisations Museum is het juweeltje van de National Heritage Board. Het museum heeft twee locaties: Empress Place Building en The Armenian St. Branch. De eerste is vernoemd naar koningin Victoria. In 2003 werd hier officieel het Asian Civilisations Museum geopend. The Armenian St. Branch is gevestigd in een prachtig gerestaureerde Tao Nan School uit 1910. Hier bewonder je de indrukwekkende collectie met items uit de Peranakan cultuur, Chinese keramiek en boeddhistische kunstwerken.

ZELF NAAR Singapore?

Bekijk alle 7 reizen naar Singapore

Asian Civilisations Museum zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Azië Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Singapore. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Azië Desk!

Like deze pagina

Reizen Singapore

Foto's & video's Asian Civilisations Museum

Specialisten Singapore

Reizen Singapore

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Japan kenner
Sponsors