Goedkoop bellen & Internet Jordanië

Goedkoop bellen & Internet Jordanië

Hoe kan ik goedkoop bellen in Jordanië?

Telefooncellen om naar het buitenland te bellen zijn er niet. Om het thuisfront te bereiken moet je dus bellen vanuit je hotel, vanaf een telefoonwinkel of met je eigen mobiele telefoon.

Bellen via Skype is gratis en makkelijk te doen in internetcafés.

Waar koop ik een simkaart?

Prepaid Simkaarten zijn te koop in de telefoonwinkels in Jordanië. De simkaarten stop je in je eigen mobiele telefoon (die moet wel simlock-vrij zijn). Ook kun je bij bedrijven als Mobilcom mobiele telefoons huren.

Wat is het netnummer van Jordanië?

Het netnummer van Jordanië is: +962

Waar kan ik internetten?

Overal waar je komt zijn internetcafés. Zelfs in de kleinste dorpen, waar geiten tussen de huizen grazen. In steden met universiteiten vind je de meeste internetcafés met de beste prijzen. De goede hotels hebben vaak draadloos internet voor laptops.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Jordanië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Rusland kenner
Sponsors