Ambassade & Consulaat Jordanië

Ambassade & Consulaat Jordanië

Waar vind je de Jordaanse ambassade in Nederland?

De Jordaanse ambassade in Nederland vind je op Badhuisweg 79 in Den Haag. Je bereikt ze telefonische via het nummer 0031 70 4167200. Of via e-mail op info@jordanembassy.nl. De website van de ambassade is http://www.jordanembassy.nl/.

Waar vind je de Nederlandse ambassade in Jordanië?

De Nederlandse ambassade in Jordanië vind je in de hoofdstad Amman, op Abubakr Al Sarag Street 3, in de wijk Abdoun Al Shamali. Je kunt ze bellen voor algemene zaken op dit nummer: 00962 6 - 5902200 en voor visum-vragen op 00962 - 6 - 5902222. Mailen kan ook, via amm-info@minbuza.nl. De website van de Nederlandse ambassade in Jordanië is http://jordanie.nlambassade.org/.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Jordanië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Turkije kenner
Sponsors