Accommodaties Jordanië

Accommodaties Jordanië

Wat voor soorten accommodaties zijn er?

In Jordanië vind je verschillende soorten accommodaties. Vooral in de toeristische gebieden zoals Amman, Petra en Aqaba heeft de reiziger een grote keuze aan verblijf. Het drukste seizoen is in het voorjaar en najaar, dan zijn dus ook de prijzen het hoogst.

Hotels

Op sommige plaatsen zijn geen hotels en op andere plaatsen zijn juist weer geen budgetverblijven. In Jordanië vind je geen (jeugd)hostels. Budgetreizigers zullen het dus moeten hebben van de goedkoopste hotels of campings. In de zomer slapen veel reizigers op de daken van hotels.

ZELF NAAR Jordanië?

Bekijk alle 41 reizen naar Jordanië

Appartement

Een appartement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Dit kan in Amman of Aqaba. Het huren is vaak voor een langere tijd, bijvoorbeeld een maand. In Aqaba is het mogelijk een appartement te huren voor een week.

Camping

Kamperen in de beschermde natuurgebieden is niet toegestaan met je eigen tentje. Op die plekken vind je wel tentenkampen van de bedoeïenen waar je kunt overnachten.

Wat is een typische accommodatie?

Het tentenkamp van de bedoeïenen in Wadi Rum is een bijzondere plek om te overnachten. Na een kamelentrektocht door de woestijn komt je bij de tentjes aan. Eerst eet je gezamenlijk met de bedoeïenenfamilie rond het kampvuur. Daarna slaap je onder de sterrenhemel.

Reizen Jordanië

Specialisten Jordanië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Israël kenner
Sponsors