Like ons op Facebook

Hotels Jordanië

Expedia

Vind een hotel in Jordanië, het land van de woestijn de Wadi Rum, de Dode Zee en de verborgen stad Petra, via Expedia.nl. Op de website van Expedia vind je een ruim aanbod aan accommodaties in Jordanië die je gemakkelijk met een paar klikken online kunt boeken. Maak een account aan bij Expedia en boek je hotel in Jordanië met je credit card.

Booking.com

Of je tijdens je rondreis door Jordanië nu wilt overnachten in hoofdstad Amman of in de woestijn Wadi Rum, bij Booking.com vind je dankzij het grote aanbod altijd een hotel dat aan je wensen voldoet. Booking.com biedt hotels aan in heel Jordanië die je direct online kunt reserveren. Voor het boeken via de website is een credit card nodig.

Hostelworld

Bereid je reis naar Jordanië voor met Hostelworld. Hier vind je een groot aanbod aan leuke en betaalbare hostels in verschillende steden in Jordanië. Je kunt onder meer kiezen uit accommodaties in Petra, Amman en Aqaba. Je betaalt je overnachtingen pas bij aankomst in het hostel, maar dient wel vooral de reserveringskosten met een credit card af te rekenen.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Japan kenner
Reis van de maand
Best Deal Thailand - va € 1064
Best Deal Thailand

14-daagse individuele rondreis Thailand

  • Voel de charme van het gezellige Chiang Mai
  • Sluit de reis af met een strandvakantie in Hua Hin
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Laos kenner