Like ons op Facebook

Specialisten Jordanië

Djoser

Ben je op zoek naar een actieve, verrassende en avontuurlijke reisorganisatie? Trek je er graag zelf op uit, maar vind je het gemak van een groepsreis ook prettig? Dan zijn de rondreizen naar Jordanië van Djoser een aanrader! Wij organiseren volledig verzorgde vakanties naar Jordanië en geven je daarbij de vrijheid om het land zelf te ontdekken.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Jordanië. Daarnaast biedt FOX 'feel good' reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

Maak een reis door de geschiedenis van Jordanië met NRV en ontdek de schatten van het Midden-Oosten. Historische plaatsen zoals Petra en Jerash staan samen met nog vele andere bezienswaardigheden op het programma tijdens de rondreizen van NRV. Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in verre rondreizen en kent Jordanië uit jarenlange ervaring goed. We delen onze kennis en liefde voor dit land graag met u.

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Elena, onze lokale reisexpert in Jordanië. Samen stel je je eigen reis op maat samen. Ook ter plaatse staat persoonlijk contact voorop. Je reist persoonlijk en duurzaam. Door rechtstreeks te boeken bij een lokale organisatie komt er bovendien meer geld op de bestemming zelf terecht en ben jij verzekerd van een unieke reiservaring.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Sawadee

Wie op zoek is naar een bijzondere reiservaring zit bij Sawadee goed. Uiteraard nemen we de belangrijkste bezienswaardigheden van Jordanië, zoals de Wadi Rum woestijn en de stadsruïnes van Petra op in het reisprogramma, maar daarnaast is het vooral ons doel om je kennis te laten maken met het land, haar inwoners en de cultuur. Reis je met Sawadee mee naar Jordanië?

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
Beleef Thailand on a budget - va € 776
Beleef Thailand on a budget

Deze complete 15-daagse individuele Thailand-reis is geschikt voor elke portemonnee

  • Ga apen spotten in het oudste natuurpark van Thailand!
  • Reis vanuit Bangkok naar de River Kwai en bezoek de tempelstad Ayutthaya
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Azie.nl kenner