Reisverzekering in Nepal

Reisverzekering in Nepal

Nepal ligt in de Himalaya. Plan je een reis naar dit land? Dan ben je behalve een reisliefhebber, waarschijnlijk ook een liefhebber van bergwandelingen. In de bergen van het land ontdek je schitterende natuur en boeiende cultuur. Maar als je gaat bergwandelen, ben je daar wel voor verzekerd?

Nepal is misschien wel de mooiste bestemming voor bergwandelaars. Zolang het goed gaat, is een vakantie naar het land een onvergetelijke ervaring. Maar stel het gaat mis… Dan is het fijn als je goed verzekerd bent voor de kosten die daarbij komen kijken.

ZELF NAAR Nepal?

Bekijk alle 37 reizen naar Nepal

Niet elke reisverzekering biedt standaard dekking voor bergwandelingen. In dat geval moet je een aanvullende dekking nemen. Check dus bij je reisverzekeraar welke sportieve activiteiten gedekt zijn en voor welke activiteiten je een aanvullende dekking nodig hebt.

Ruime dekking voor vakantiesporten

Bij Europeesche Verzekeringen is bergwandelen standaard meeverzekerd op je reisverzekering. Val je tijdens het wandelen en beland je in het ziekenhuis? En heb je de dekking Geneeskundige Kosten? Dan krijg je de doktersrekening vergoed.

Dit geldt ook voor sporten als raften op de rivier, duiken en mountainbiken. Veel andere reisverzekeringen bieden deze dekkingen niet standaard. Om dan goed verzekerd te zijn, moet je nog een aanvullende dekking afsluiten. Check dit dus bij je reisverzekering.

Zelfs als je op vakantie een keer gaat bungeejumpen of paragliden ben je daarvoor bij de Europeesche standaard verzekerd. Voorwaarde is dat je geen onverantwoorde risico's neemt. Parachutespringen valt ook onder de verzekering, zolang het onder deskundige begeleiding gebeurt. 

Let op: bergbeklimmen brengt veel grotere risico’s met zich mee dan bergwandelen. Dit is daarom niet standaard verzekerd op de Europeesche Reisverzekering.

Goed verzekerd op reis

Ga je naar Nepal en heb je al een reisverzekering? Informeer dan of bergwandelen gedekt is op je reisverzekering. Biedt je reisverzekering geen dekking? Overweeg dan over te stappen naar de Europeesche. Onze reisverzekering biedt ruime dekkingen. Bergwandelen is standaard verzekerd.

De reisverzekering van de Europeesche sluit je hier af

Reizen Nepal

Specialisten Nepal

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Korea kenner
Sponsors