Like ons op Facebook

Groepsreizen Nepal

Djoser

De groepsreizen van Nepal zijn geschikt voor iedereen die houdt van actieve en avontuurlijke reizen. Je reist in een kleine groep en wordt begeleid door een ervaren reisbegeleider. We nemen je echter niet aan de hand mee langs alle bezienswaardigheden, maar bieden je veel vrijheid om Nepal zelf te ontdekken. Natuurlijk staan we wel altijd paraat voor tips en advies!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim groepsreis aanbod naar Nepal. FOX biedt naast groepsreizen naar Nepal tevens individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

Ga mee met de groepsreis naar India en Nepal van NRV en ontdek twee bestemmingen in één reis. Onze enthousiaste Nederlands sprekende reisleiders zijn klaar voor uw komst en verwelkomen u graag in Nepal. Ze vertellen u alles over Nepal en India en laten u de mooiste bezienswaardigheden van deze twee landen zien. 

Sawadee

Sawadee is gespecialiseerd in groepsreizen en dat betekent dat wij een ruim reisaanbod hebben, ons team bestaat uit deskundige en enthousiaste reisbegeleiders én dat we veel persoonlijke keuzemogelijkheden bieden. Het is vaak mogelijk om je reisprogramma uit te breiden met een individuele verlenging en ook tijdens de groepsreis in Nepal krijg je alle vrijheid om zelfstandig op pad te gaan en de highlights van Nepal te ontdekken.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
Beleef Thailand on a budget - va € 776
Beleef Thailand on a budget

Deze complete 15-daagse individuele Thailand-reis is geschikt voor elke portemonnee

  • Ga apen spotten in het oudste natuurpark van Thailand!
  • Reis vanuit Bangkok naar de River Kwai en bezoek de tempelstad Ayutthaya
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Mongolië kenner