Like ons op Facebook

Groepsreizen Nepal

Djoser

De groepsreizen van Nepal zijn geschikt voor iedereen die houdt van actieve en avontuurlijke reizen. Je reist in een kleine groep en wordt begeleid door een ervaren reisbegeleider. We nemen je echter niet aan de hand mee langs alle bezienswaardigheden, maar bieden je veel vrijheid om Nepal zelf te ontdekken. Natuurlijk staan we wel altijd paraat voor tips en advies!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Ervaar met FOX de hoogtepunten van Nepal tijdens één van onze groepsreizen. Ga op zoek naar neushoorns in het Chitwan National Park, maak een boottocht over het Phewameer en bezoek de fascinerende stad, Kathmandu. Ben je benieuwd welke groepsreizen naar Nepal FOX allemaal te bieden heeft? Neem dan eens een kijkje op de website.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

Ga mee met de groepsreis naar India en Nepal van NRV en ontdek twee bestemmingen in één reis. Onze enthousiaste Nederlands sprekende reisleiders zijn klaar voor uw komst en verwelkomen u graag in Nepal. Ze vertellen u alles over Nepal en India en laten u de mooiste bezienswaardigheden van deze twee landen zien. 

Sawadee

Sawadee is gespecialiseerd in groepsreizen en dat betekent dat wij een ruim reisaanbod hebben, ons team bestaat uit deskundige en enthousiaste reisbegeleiders én dat we veel persoonlijke keuzemogelijkheden bieden. Het is vaak mogelijk om je reisprogramma uit te breiden met een individuele verlenging en ook tijdens de groepsreis in Nepal krijg je alle vrijheid om zelfstandig op pad te gaan en de highlights van Nepal te ontdekken.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Rusland kenner
Reis van de maand
Go Vietnam - va € 1115
Go Vietnam

Deze reis biedt een combinatie van alle "klassieke" Vietnam hoogtepunten met een verblijf op een paradijselijk eiland.

  • Maak een boottocht door de mystieke Halong Bay
  • ​Fiets door rijstvelden en boerendorpjes vanuit Hoi An
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Bhutan kenner