Paspoort en visum Bhutan

Paspoort en visum Bhutan

Reis je binnenkort naar Bhutan, of via Bhutan naar een andere bestemming? Dan heb je in de meeste gevallen een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Bhutan.

Heb ik een visum nodig voor Bhutan?

Om als toerist naar Bhutan te kunnen reizen, heb je een toeristenvisum nodig. Dit toeristenvisum moet je persoonlijk aanvragen bij het consulaat van Bhutan in Den Haag. Het is niet mogelijk om deze visumaanvraag uit te besteden aan een derde partij zoals VisumCentrale.nl.

ZELF NAAR Bhutan?

Bekijk alle 12 reizen naar Bhutan

Visum aanvragen Bhutan

Om succesvol een visum voor Bhutan aan te vragen, moet je een aantal gegevens aanleveren bij het consulaat van Bhutan in Den Haag. Neem voor meer informatie hierover contact op met het consulaat in Den Haag.

Tussen het aanvragen van je visum voor Bhutan en het ontvangen van dit visum zitten meestal ongeveer twee tot drie maanden. Vraag je visum dus ruim op tijd vóór vertrek naar Bhutan aan! Nadere informatie over de kosten van het visum kun je inwinnen bij het consulaat van Bhutan in Den Haag. Een visum is bij aankomst in Bhutan zes maanden geldig.

De totale kosten van je visumaanvraag hangen af van de diensten die je selecteert, het aantal reizigers en het aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft om je visumaanvraag te verwerken.

Contactgegevens consulaat Bhutan in Nederland

Bhutan is in Nederland alleen vertegenwoordigd met een consulaat in Den Haag. De contactgegevens van het consulaat vind je hieronder.

Consulaat van het Koninkrijk Bhutan
Adres: Koningin Marialaan 176
Postcode en plaats: 2595 GE Den Haag
Telefoon: (070) 778 62 15

Geldigheid paspoort Bhutan

Om een visum voor Bhutan aan te kunnen vragen, moet je een paspoort kunnen overleggen dat bij aankomst in Bhutan minimaal zes maanden geldig is. Wil je weten welke documenten je nog meer moet aanleveren voor de visumaanvraag voor Bhutan? Neem dan contact op met het consulaat van Bhutan in Den Haag via bovenstaande contactgegevens.

Reizen Bhutan

Specialisten Bhutan

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Taiwan kenner
Sponsors