Reizen op maat Bhutan

Riksja Bhutan

Wil jij zelf bepalen wat je doet en ziet tijdens je rondreis? Dat kan bij Riksja Bhutan! Bel ons gerust - we zijn zelf in Bhutan gedeeld en delen graag onze tips. Of knutsel met onze bouwstenen zelf een rondreis op maat in elkaar. Of je nu wilt wandelen door een van Bhutan’s sprookjesachtige valleien, ’s werelds enige hoofdstad zonder stoplichten wilt bezoeken of met de locals wilt dansen bij een plaatselijk festival: het kan allemaal!

Evaneos

Wie kan u beter adviseren over Bhutan dan een local die in het land woont en werkt? Via Evaneos komt u gemakkelijk in contact met lokale reisagenten in Bhutan. Wij hanteren een uitgebreide selectieprocedure zodat u zeker weet dat u in zee gaat met een betrouwbare reisprofessional. Bovendien zorgen wij voor een veilige betaling zodat u onbezorgd op reis vertrekt.

Djoser

Voor groepen van 10 personen of meer biedt Djoser de mogelijkheid om een rondreis door Bhutan op maat samen te laten stellen. Dat betekent dat je het reisschema en de route helemaal naar eigen wens kunt invullen. Djoser helpt je bij het samenstellen van je reis naar Bhutan en zorgt ervoor dat alles goed geregeld is.

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Pelden, onze reisspecialist in Bhutan. Hij kent Bhutan door en door en heeft ruime ervaring in het organiseren van maatwerk reizen. Hij kan je adviseren over de mooiste plekken, de gezellige hotelletjes en weet waar je moet zijn voor een heerlijke maaltijd. Persoonlijk contact staat voorop, niet alleen bij het samenstellen van je reis, ook tijdens je vakantie.

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen weet dat elke reiziger anders is en biedt daarom 100% maatwerk aan. Onze individuele rondreizen naar Bhutan kun je volledig naar eigen smaak aanpassen. Onze bouwstenen zijn eenvoudig te combineren tot jouw ideale vakantie. Met de hulp van onze reisspecialisten, die zelf ook regelmatig naar Azië reizen om hun kennis up-to-date te houden, boek je in een paar simpele stappen jouw ideale vakantie naar Bhutan.

PANGEA Travel

Wil jij ook kennismaken met Bhutan, een land dat nog niet zo heel lang geleden ontoegankelijk was voor toeristen? Boek dan een maatreis naar Bhutan met PANGEA Travel. Wij stellen een unieke reis samen, gebaseerd op je eigen wensen. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is zodat je zorgeloos van je vakantie in Azië kan genieten.

Reviews Bhutan

Bhutan een land vol tradities (bezocht in april 2015)

Review geschreven door Jan Dirk Veen op 12 november 2017

Bhutan een land gelegen in het oostelijke deel van de Himalaya, ingesloten tussen China (Tibet) en India, de bevolking noemt het eigen land ook wel Druk Yul (land van de draak). De bevolking is een van de gelukkigste volkeren ter wereld. De culturele identiteit wordt in Bhutan in ere gehouden. Mannen en vrouwen dienen in kledingdracht te lopen, tenzij het te warm is. De Bhutanezen doen het graag: ze voelen zich zeer verbonden met hun landgenoten.

Pluspunten Bhutan

  • Erg vriendelijke mensen.
  • Prachtige landschappen
  • Mooie kloosters.

Minpunten Bhutan

  • Lange reistijd tussen de steden.
Ultieme tip: Bezoek het jaarlijkse Tsechu Festival in Paro.
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers

Sprookjesachtig mooi Bhutan (bezocht in november 2008)

Review geschreven door Cindy Rodermond-Snabilié op 27 juni 2017

In 1994 maakte ik voor het eerst kennis met Bhutan. We waren er slechts een paar dagen, maar het land was zo indrukwekkend dat ik mezelf beloofde er nog eens terug te keren. En dat was in 2008, toen maakten we een rondreis door het hele land. Opnieuw had ik het gevoel in een soort sprookjeswereld te zijn gekomen. In de 14 jaar die waren verstreken was er natuurlijk wel het een en ander veranderd. Zo zijn er nu veel meer toeristen en lopen de monniken met een mobieltje. Maar de mensen zijn nog steeds even vriendelijk, het land is mooi en schoon, de bouwstijl en klederdracht uniek. Tevens ben ik een groot bewonderaar van het koningshuis daar. Een gezegde van de 4e koning is: bruto nationaal geluk is belangrijker dan bruto nationaal product. Er is dan ook geen echte armoede te zien, mensen zien er goed verzorgd en gevoed uit, de steden en dorpen zijn schoon en mooi. Naar mijn mening een voorbeeld voor ieder land. In 2008 hadden we het geluk dat de 5e koning werd gekroond. Overal feest. We hebben toen heel wat festivals meegemaakt en geweldig leuke foto's kunnen maken.

9,6
9 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
10 Steden of plaatsen
10 Locals
10 Veilig
10 Natuur
nvt Stranden
8 Klimaat
Ultieme tip: De mensen zijn erg vriendelijk en velen spreken goed Engels (vooral jongeren). Maak contact met de bevolking. Wandel veel, de natuur is er erg mooi.
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Bijzonder vriendelijke mensen en schitterende natuur. (bezocht in februari 2012)

Review geschreven door Paula Van Der Post op 06 oktober 2016

Wij hebben in 2012 8 dagen door Bhutan gereisd met een eigen chauffeur en gids. Het toeristenseizoen was nog niet echt geopend en het was op sommige plekken nog flink koud. Voordeel weinig toeristen al betwijfel ik of er uberhaubt veel toeristen naar dit mooie land komen. De cultuur, natuur en de mensen zijn allemaal nog puur, met de bijbehorende in onze ogen erg onschuldige humor. Stel je open voor de mensen want ze zijn ook erg nieuwsgierig naar jou!

9,7
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
10 Steden of plaatsen
10 Locals
10 Veilig
10 Natuur
nvt Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Bhutan

  • Bijzonder aardige mensen

Minpunten Bhutan

  • Duur
Ultieme tip: Ga soms gewoon even een uur (of langer) zitten in een tempelcomplex en kijk wat er allemaal om je heen gebeurt en de gesprekken komen vanzelf.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Praktische tips

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Indonesië kenner
Reis van de maand
Best Deal Thailand Highlights - va € 1545
Best Deal Thailand Highlights

17-daagse privérondreis

  • Verken de bruisende hoofdstad Bangkok!
  • Sluit je rondreis af in een relaxed strandverblijf in Hua Hin
Bekijk reis
Sponsors