Like ons op Facebook

Reizen op maat Bhutan

Riksja Bhutan

Wil jij zelf bepalen wat je doet en ziet tijdens je rondreis? Dat kan bij Riksja Bhutan! Bel ons gerust - we zijn zelf in Bhutan gedeeld en delen graag onze tips. Of knutsel met onze bouwstenen zelf een rondreis op maat in elkaar. Of je nu wilt wandelen door een van Bhutan’s sprookjesachtige valleien, ’s werelds enige hoofdstad zonder stoplichten wilt bezoeken of met de locals wilt dansen bij een plaatselijk festival: het kan allemaal!

Djoser

Voor groepen van 10 personen of meer biedt Djoser de mogelijkheid om een rondreis door Bhutan op maat samen te laten stellen. Dat betekent dat je het reisschema en de route helemaal naar eigen wens kunt invullen. Djoser helpt je bij het samenstellen van je reis naar Bhutan en zorgt ervoor dat alles goed geregeld is.

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Pelden, onze reisspecialist in Bhutan. Hij kent Bhutan door en door en heeft ruime ervaring in het organiseren van maatwerk reizen. Hij kan je adviseren over de mooiste plekken, de gezellige hotelletjes en weet waar je moet zijn voor een heerlijke maaltijd. Persoonlijk contact staat voorop, niet alleen bij het samenstellen van je reis, ook tijdens je vakantie.

Evaneos

Wie kan u beter adviseren over Bhutan dan een local die in het land woont en werkt? Via Evaneos komt u gemakkelijk in contact met lokale reisagenten in Bhutan. Wij hanteren een uitgebreide selectieprocedure zodat u zeker weet dat u in zee gaat met een betrouwbare reisprofessional. Bovendien zorgen wij voor een veilige betaling zodat u onbezorgd op reis vertrekt.

Namasté Reizen

Namasté Reizen is gespecialiseerd in maatreizen naar Bhutan. Een maatreis betekent voor ons een reis die geheel voldoet aan uw wensen en ideeën. Wij nemen er graag de tijd voor u een goed advies te geven. Wij doen dit uit eigen ervaring want we bezoeken al onze bestemmingen regelmatig, op zoek naar bijzondere plekken en sfeervolle accommodaties. Vraag via onze website vrijblijvend een uitgebreid voorstel aan.

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen weet dat elke reiziger anders is en biedt daarom 100% maatwerk aan. Onze individuele rondreizen naar Bhutan kun je volledig naar eigen smaak aanpassen. Onze bouwstenen zijn eenvoudig te combineren tot jouw ideale vakantie. Met de hulp van onze reisspecialisten, die zelf ook regelmatig naar Azië reizen om hun kennis up-to-date te houden, boek je in een paar simpele stappen jouw ideale vakantie naar Bhutan.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
Jungle, olifanten en ongerept Stung Treng en Ratanakiri - va € 1330
Jungle, olifanten en ongerept Stung Treng en Ratanakiri

15-daagse rondreis door Cambodja

  • Waan je door een wereld van jungle, watervallen en olifanten
  • Je bezoekt de tempels van Angkor en een bijzondere tempel aan de grens met Thailand
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Korea kenner