Like ons op Facebook

Reizen op maat Bhutan

Bhutan Online

Stel de reis samen die bij jouw wensen past, door verschillende bouwstenen te combineren tot een complete individuele rondreis. Met Bhutan online reis je in de sfeer van het land. Je overnacht in een lodge met uitzicht over de vlakten, een tent onder de sterrenhemel of bij een gastvrije familie. Kies voor een rondreis door Bhutan, of combineer Bhutan met buurlanden India of Nepal. Voor advies kun je bij onze ervaren reisspecialisten terecht.

Djoser

Voor groepen van 10 personen of meer biedt Djoser de mogelijkheid om een rondreis door Bhutan op maat samen te laten stellen. Dat betekent dat je het reisschema en de route helemaal naar eigen wens kunt invullen. Djoser helpt je bij het samenstellen van je reis naar Bhutan en zorgt ervoor dat alles goed geregeld is.

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Pelden, onze reisspecialist in Bhutan. Hij kent Bhutan door en door en heeft ruime ervaring in het organiseren van maatwerk reizen. Hij kan je adviseren over de mooiste plekken, de gezellige hotelletjes en weet waar je moet zijn voor een heerlijke maaltijd. Persoonlijk contact staat voorop, niet alleen bij het samenstellen van je reis, ook tijdens je vakantie.

Namasté Reizen

Namasté Reizen is gespecialiseerd in maatreizen naar Bhutan. Een maatreis betekent voor ons een reis die geheel voldoet aan uw wensen en ideeën. Wij nemen er graag de tijd voor u een goed advies te geven. Wij doen dit uit eigen ervaring want we bezoeken al onze bestemmingen regelmatig, op zoek naar bijzondere plekken en sfeervolle accommodaties. Vraag via onze website vrijblijvend een uitgebreid voorstel aan.

Evaneos

Wie kan u beter adviseren over Bhutan dan een local die in het land woont en werkt? Via Evaneos komt u gemakkelijk in contact met lokale reisagenten in Bhutan. Wij hanteren een uitgebreide selectieprocedure zodat u zeker weet dat u in zee gaat met een betrouwbare reisprofessional. Bovendien zorgen wij voor een veilige betaling zodat u onbezorgd op reis vertrekt.

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen weet dat elke reiziger anders is en biedt daarom 100% maatwerk aan. Onze individuele rondreizen naar Bhutan kun je volledig naar eigen smaak aanpassen. Onze bouwstenen zijn eenvoudig te combineren tot jouw ideale vakantie. Met de hulp van onze reisspecialisten, die zelf ook regelmatig naar Azië reizen om hun kennis up-to-date te houden, boek je in een paar simpele stappen jouw ideale vakantie naar Bhutan.

PANGEA Travel

Wil jij ook kennismaken met Bhutan, een land dat nog niet zo heel lang geleden ontoegankelijk was voor toeristen? Boek dan een maatreis naar Bhutan met PANGEA Travel. Wij stellen een unieke reis samen, gebaseerd op je eigen wensen. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is zodat je zorgeloos van je vakantie in Azië kan genieten.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Japan kenner
Reis van de maand
Beleef Thailand on a budget - va € 776
Beleef Thailand on a budget

Deze complete 15-daagse individuele Thailand-reis is geschikt voor elke portemonnee

  • Ga apen spotten in het oudste natuurpark van Thailand!
  • Reis vanuit Bangkok naar de River Kwai en bezoek de tempelstad Ayutthaya
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Jordanië kenner