Rondreis Bhutan

Riksja Bhutan

Bij Riksja Bhutan bouw je zelf je individuele rondreis. Jij kiest zelf of je wilt overnachten bij een gastvrije Bhutaanse familie op een boerderij, wilt slapen onder de sterrenhemel en of je een van de kleurrijke, plaatselijke festivals wilt bezoeken. Wij. Riksja's Bhutan-fan, zijn zelf in het land geweest en delen graag onze insider-tips en - tricks. Jij kiest wat je wilt doen, wij puzzelen de reis voor je aan elkaar!

bekijk alle reizen van Riksja Bhutan Best geboekte reizen

Evaneos

In het ongerepte Bhutan vind je nog geen massatoerisme en kun je nog in alle rust genieten van de bijzondere natuur en cultuur. Bij Evaneos kunt u een van de voorbeeldreizen direct boeken of een rondreis op maat samenstellen. U gaat dan samen met een lokale reisspecialist op zoek naar de mooiste accommodaties en excursies en stelt uw reis naar Bhutan van A tot Z zelf samen.

Djoser

Je rondreis door Bhutan begint bij Djoser. Wij organiseren een volledig verzorgde rondreis van drie weken door dit prachtige land in Azië. We bezoeken onder meer de hoofdstad Thimpu, de Bumthang vallei en de kloosterforten in Tongsa en Punakha. Het hele reisschema vind je terug op onze website!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

PANGEA Travel

Wordt Bhutan de bestemming van uw volgende vakantie? PANGEA Travel organiseert verschillende volledig verzorgde rondreizen naar dit Aziatische land, dat enkele tientallen jaren geleden haar deuren opende voor toeristen. U reist langs de mooiste bezienswaardigheden van Bhutan en maakt kennis met haar cultuur en natuur.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Better Places

Better Places is gespecialiseerd in individuele rondreizen op maat. We brengen je rechtstreeks in contact met Pelden, onze reisspecialist in Bhutan. Hij kent Bhutan erg goed en is ervaren in het organiseren van maatwerk reizen. Je reist op een actieve manier, al wandelend en fietsend ervaar je veel meer van Bhutan dan vanuit een bus. Pelden heeft ook veel ervaring in het samenstellen van reizen voor gezinnen met kinderen.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Ontmoet een local, bezoek een traditioneel dorpsfeest of kies voor een homestay en ervaar de gastvrijheid van de lokale bevolking. Dimsum Reizen biedt je de mogelijkheid om tijdens je rondreis door Bhutan op een persoonlijke manier kennis te maken met haar cultuur en inwoners. Bovendien leveren wij 100% maatwerk waardoor je de reis volledig naar eigen wens kunt invullen. Op naar Bhutan!

bekijk alle reizen van Dimsum Reizen Best geboekte reizen

Sawadee

Tot 50 jaar geleden was Bhutan bijna hermetisch afgesloten van de buitenwereld en ontoegankelijk voor toeristen. Inmiddels heeft het boeddhistische koninkrijk haar deuren geopend voor reizigers en kun je samen met Sawadee de ongerepte cultuur en natuur van Bhutan ontdekken tijdens een bijzondere rondreis.  

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Israël kenner
Reis van de maand
Wegdromen in Balinese luxe - va € 2171
Wegdromen in Balinese luxe

15-daagse individuele rondreis Bali

  • Slaap in de jungle, aan het strand, in een nationaal park en middenin de plantages
  • Geniet van de cultuur, natuur én de luxe die het eiland te bieden heeft
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner