Specialisten Bhutan

Riksja Bhutan

Alle rondreizen en bouwstenen van Riksja Bhutan zijn met zorg samengesteld door de Riksja-reisfanaten die zelf in het Aziatische land zijn geweest. Wij zijn voor jou alvast op zoek gegaan naar knusse slaapplekken, gave activiteiten en niet te missen excursies in Bhutan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een overnachting op een lokale boerderij of een trektocht door de verborgen Haa-vallei, waar je door kleurrijke bloemenzeeën wandelt?

bekijk alle reizen van Riksja Bhutan Best geboekte reizen

Djoser

Ruim dertig jaar geleden organiseerde Djoser haar eerste vernieuwende groepsreis en introduceerde daarmee een andere manier van reizen. Wij organiseren actieve rondreizen naar Bhutan waarbij elke reiziger de vrijheid heeft om zelf op pad te gaan. Onze ervaren reisexperts staan voor je klaar en voorzien je graag van tips voor Bhutan.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

Sawadee

Voor een avontuurlijke rondreis naar Bhutan ben je bij Sawadee aan het juiste adres. Wij hebben ruim 26 jaar ervaring met het organiseren van verre reizen en nemen je graag mee naar alle bekende en minder bekende highlights van Bhutan. Je reist samen met een kleine groep enthousiaste reizigers, maar bent de gehele reis ook vrij om zelf op avontuur te gaan. Uiteraard staan onze reisbegeleiders altijd voor je klaar met tips en adviezen.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Ben jij net als wij gek op Azië? Laat je dan inspireren door onze rondreizen naar diverse Aziatische landen en begin met het plannen van je volgende reis naar dit boeiende continent. Dimsum Reizen biedt verschillende rondreizen aan naar Bhutan en levert bovendien 100% maatwerk. Laat ons weten hoe jouw droomreis eruit ziet, dan gaan onze reisspecialisten voor je aan de slag!

bekijk alle reizen van Dimsum Reizen Best geboekte reizen

PANGEA Travel

PANGEA Travel is een privé reisbureau voor iedereen die graag bijzondere en originele reizen maakt en niet bang is om van de gebaande paden af te wijken. Wij kiezen bewust voor een persoonlijke benadering en luisteren aandachtig naar uw wensen en ideeën. In combinatie met onze eigen reiservaring naar Bhutan kunnen we zo een onvergetelijke rondreis voor u samenstellen.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Reviews Bhutan

Bhutan een land vol tradities (bezocht in april 2015)

Review geschreven door Jan Dirk Veen op 12 november 2017

Bhutan een land gelegen in het oostelijke deel van de Himalaya, ingesloten tussen China (Tibet) en India, de bevolking noemt het eigen land ook wel Druk Yul (land van de draak). De bevolking is een van de gelukkigste volkeren ter wereld. De culturele identiteit wordt in Bhutan in ere gehouden. Mannen en vrouwen dienen in kledingdracht te lopen, tenzij het te warm is. De Bhutanezen doen het graag: ze voelen zich zeer verbonden met hun landgenoten.

Pluspunten Bhutan

  • Erg vriendelijke mensen.
  • Prachtige landschappen
  • Mooie kloosters.

Minpunten Bhutan

  • Lange reistijd tussen de steden.
Ultieme tip: Bezoek het jaarlijkse Tsechu Festival in Paro.
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers

Sprookjesachtig mooi Bhutan (bezocht in november 2008)

Review geschreven door Cindy Rodermond-Snabilié op 27 juni 2017

In 1994 maakte ik voor het eerst kennis met Bhutan. We waren er slechts een paar dagen, maar het land was zo indrukwekkend dat ik mezelf beloofde er nog eens terug te keren. En dat was in 2008, toen maakten we een rondreis door het hele land. Opnieuw had ik het gevoel in een soort sprookjeswereld te zijn gekomen. In de 14 jaar die waren verstreken was er natuurlijk wel het een en ander veranderd. Zo zijn er nu veel meer toeristen en lopen de monniken met een mobieltje. Maar de mensen zijn nog steeds even vriendelijk, het land is mooi en schoon, de bouwstijl en klederdracht uniek. Tevens ben ik een groot bewonderaar van het koningshuis daar. Een gezegde van de 4e koning is: bruto nationaal geluk is belangrijker dan bruto nationaal product. Er is dan ook geen echte armoede te zien, mensen zien er goed verzorgd en gevoed uit, de steden en dorpen zijn schoon en mooi. Naar mijn mening een voorbeeld voor ieder land. In 2008 hadden we het geluk dat de 5e koning werd gekroond. Overal feest. We hebben toen heel wat festivals meegemaakt en geweldig leuke foto's kunnen maken.

9,6
9 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
10 Steden of plaatsen
10 Locals
10 Veilig
10 Natuur
nvt Stranden
8 Klimaat
Ultieme tip: De mensen zijn erg vriendelijk en velen spreken goed Engels (vooral jongeren). Maak contact met de bevolking. Wandel veel, de natuur is er erg mooi.
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Bijzonder vriendelijke mensen en schitterende natuur. (bezocht in februari 2012)

Review geschreven door Paula Van Der Post op 06 oktober 2016

Wij hebben in 2012 8 dagen door Bhutan gereisd met een eigen chauffeur en gids. Het toeristenseizoen was nog niet echt geopend en het was op sommige plekken nog flink koud. Voordeel weinig toeristen al betwijfel ik of er uberhaubt veel toeristen naar dit mooie land komen. De cultuur, natuur en de mensen zijn allemaal nog puur, met de bijbehorende in onze ogen erg onschuldige humor. Stel je open voor de mensen want ze zijn ook erg nieuwsgierig naar jou!

9,7
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
10 Steden of plaatsen
10 Locals
10 Veilig
10 Natuur
nvt Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Bhutan

  • Bijzonder aardige mensen

Minpunten Bhutan

  • Duur
Ultieme tip: Ga soms gewoon even een uur (of langer) zitten in een tempelcomplex en kijk wat er allemaal om je heen gebeurt en de gesprekken komen vanzelf.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Praktische tips

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Thailand kenner
Reis van de maand
Best Deal Thailand Highlights - va € 2017
Best Deal Thailand Highlights

17-daagse privérondreis

  • Verken de bruisende hoofdstad Bangkok!
  • Sluit je rondreis af in een relaxed strandverblijf in Hua Hin
Bekijk reis
Sponsors