Accommodaties Bhutan

Accommodaties Bhutan

Wat voor soorten accommodaties zijn er?

Alle grotere dorpen en steden die aan een doorgaande weg liggen, hebben slaapplaatsen voor reizigers. Het comfort van de accommodatie is wisselend, maar onthoud dat Bhutan een land is waar luxe volstrekt onbelangrijk is. In de afgelegen gebieden in het oosten van Bhutan hebben veel dorpen geen stromend water of elektriciteit. In andere regio's van het land moet je in veel hotels het toilet delen met andere gasten.

Hotels van westers niveau vind je alleen in de plaatsen Paro, Jakar, Punakha, Gangtey en Thimphu.

ZELF NAAR Bhutan?

Bekijk alle 12 reizen naar Bhutan

Hotel

Hotels in Bhutan zijn vaak bijzondere panden, gebouwd in de traditionele bouwstijl. Ook de kamers zijn speciaal, met veel hout en kleine ramen. Echte vijfsterren hotels vind je niet in Bhutan, maar in de steden Paro en Thimphu zijn wel een paar hotels die een zeker comfort bieden. Over het algemeen zul je in Bhutan echter genoegen moeten nemen met basisvoorzieningen.

In Oost-Bhutan ligt de standaard beduidend lager. Daar is een hotel echt puur bedoeld als slaapplaats. In de hotelkamer vind je dan vaak niet meer dan een bed. Hotels in Bhutan zijn over het algemeen wel zeer schoon.

Wat is een typische accommodatie in Bhutan?

De mooiste overnachting in Bhutan is een slaapplaats onder de sterrenhemel tijdens een trektocht door het hooggebergte van Bhutan. Terwijl de yak-runderen en de paarden op een paar meter afstand staan te slapen, lig je in een warme slaapzak naar ontelbare sterren te kijken.

Reizen Bhutan

Specialisten Bhutan

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Bhutan kenner
Sponsors