Goedkoop bellen & Internet Bhutan

Goedkoop bellen & Internet Bhutan

Hoe kan ik goedkoop bellen in Bhutan?

In Bhutan vind je zogeheten Public Call Offices (PCO) van waar je kunt bellen. Vanaf de PCO's bel je binnen Bhutan, maar ook naar het buitenland. Tussen zes uur 's avonds en negen uur 's ochtends krijg je tien procent korting op internationale gesprekken. Ook vanuit de lobby van de meeste grotere hotels bel je naar het buitenland.

In de steden en grotere dorpen koop je een simkaart van B-Mobile. Hiermee kun je in Bhutan bellen en gebeld worden. Je kunt er ook mee naar het buitenland bellen.

Verder bel je in internetcafés gratis naar het buitenland via Skype.

Wat is het netnummer van Bhutan?

Het landnetnummer van Bhutan is (00) +975.

Waar koop ik een simkaart?

In de steden en grotere dorpen vind je telecom winkels waar je een simkaart kunt kopen. Hier kun je ook beltegoed kopen.

Waar kan ik internetten in Bhutan?

Sinds 1999 is internet officieel toegestaan in Bhutan en langzaam maar zeker openen steeds meer internetcafés hun deuren. In de steden zijn internetcafés makkelijk te vinden. De verbinding is vaak traag, breedbandverbinding heeft nog nauwelijks zijn intreden gedaan.

In sommige hotels kun je draadloos internet krijgen, maar dat is vaak duur. In de meeste hotels kun je in de lobby tegen betaling internetten.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Bhutan

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Turkije kenner
Sponsors