Like ons op Facebook

Duurzame reizen Maleisië

Djoser

Door bewust te kiezen voor kleine groepen, kleinschalige accommodaties en duurzame projecten, levert Djoser tijdens haar rondreizen naar Maleisië een bijdrage aan de economie, cultuur en natuur van het land. Duurzaam toerisme zorgt ervoor dat we ook in de toekomst nog kunnen genieten van de prachtige bezienswaardigheden van Maleisië.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Het compenseren van de CO2-uitstoot en het beschermen van de plaatselijke flora en fauna zijn belangrijke aspecten van duurzaam toerisme. Dimsum Reizen gaat nog een stapje verder. Duurzaam reizen gaat ook over de impact die reizen heeft op de lokale bevolking. Samen met onze lokale agenten in Maleisië proberen we ervoor te zorgen dat onze reis een positieve ervaring is voor zowel onze reizigers als de mensen die we in Maleisië ontmoeten.

Undiscovered

Bij Undiscovered hebben we één grote passie: ontdekken. Met een duurzame reis van Undiscovered naar Maleisië ontdek je dit prachtige Aziatische land op een manier waarbij we rekening houden met de natuur, cultuur en de locals. Ga je met ons mee op zoek naar orang-oetans, dwergolifanten en neusapen?

bekijk alle reizen van Undiscovered Best geboekte reizen

Ontvang de leukste Maleisië reisroutes

Ga jij op rondreis door Maleisië of wil je inspiratie opdoen? We helpen je op weg met het uitzoeken van de leukste bezienswaardigheden en activiteiten; ontvang nu de mooiste reisroutes door Maleisië.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Vietnam kenner
Reis van de maand
Best Deal Thailand - va € 1064
Best Deal Thailand

14-daagse individuele rondreis Thailand

  • Voel de charme van het gezellige Chiang Mai
  • Sluit de reis af met een strandvakantie in Hua Hin
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Vietnam kenner