Paspoort en visum Malediven

Paspoort en visum Malediven

Reis je binnenkort naar de Malediven, of via de Malediven naar een andere bestemming? Dan heb je in de meeste gevallen een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor de Malediven.

Heb ik een visum nodig voor de Malediven?

Om als toerist naar de Malediven te kunnen reizen, heb je een toeristenvisum nodig. Dit visum kun je bij aankomst in de Malediven aanschaffen. Een visum voor de Malediven geeft je recht op een verblijf van maximaal dertig dagen in het land. Het is mogelijk om binnen 29 dagen na aankomst het visum te verlengen tot maximaal negentig dagen. Meer informatie op VisumCentrale.nl.

ZELF NAAR Malediven?

Bekijk alle 20 reizen naar Malediven

Visum aanvragen Malediven

Om bij aankomst in de Malediven succesvol een visum aan te vragen, moet je een aantal gegevens kunnen aanleveren. Zo moet je onder meer beschikken over een hotelreservering en een retourticket of ticket voor de volgende bestemming. Deze zaken moet je dus geregeld hebben vóórdat je je visum aanvraagt. Meer informatie over de benodigde documenten voor je visumaanvraag bij aankomst in de Malediven vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Malediven

Je paspoort moet geldig zijn tot na de datum van vertrek uit de Malediven. Het paspoort moet minstens één lege visumpagina bevatten. Kijk voor meer informatie op VisumCentrale.nl.

Reizen Malediven

Specialisten Malediven

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Korea kenner
Sponsors