Honeymoon bestemming

Honeymoon bestemming

door Getaway Travel

Het vooruitzicht van een huwelijksreis naar de Malediven is haast reden genoeg om op de knieën te gaan. Zelfs de mooiste diamanten op een trouwring verbleken bij de sprookjesachtige schoonheid van deze eilanden in de Indische Oceaan.

Na de hectiek van een bruiloft met gestresste ceremoniemeesters, emotionele schoonmoeders en pijnlijke speeches over het wilde verleden van de bruidegom, is ieder bruidspaar toe aan rust, stilte en tijd voor elkaar.

ZELF NAAR Malediven?

Bekijk alle 20 reizen naar Malediven

Op de Malediven duren de wittebroodsweken eindeloos. De resorts, vrijwel allen op hun eigen eiland, hebben maar een doel: hun gasten verwelkomen met extreme luxe en oneindige romantiek.

Liefdesnestje

Omgeven door azuurblauwe zee staan de kamers voor de newlyweds op palen in het water. Met rieten daken, houten vlonders en trappetjes vanaf het terras naar de zee. Alleen via een lang, houten pad boven het water bereik je vanaf het strand het liefdesnestje in de Indische Oceaan.

Binnen zijn de kamers ingericht op geliefden. Ronddraaiende bedden, ronde badkuipen in kamers met ramen aan alle kanten, dinertafels boven glazen vloeren. Tijdens het eten zie je het koraal en de vissen onder je weg schieten. Zelfs de meest onromantische ziel zal spontaan een liefdesgedicht voordragen aan zijn geliefde. Inspiratie genoeg.

Oneindige luxe

Dat is het enige probleem aan een huwelijksreis in de Malediven. Er is zoveel schoonheid en luxe om je heen, dat je bijna zou vergeten je geliefde af en toe diep in de ogen te kijken. Je hoeft maar vanaf het balkon in zee te springen om op een van de beste duikplekken ter wereld te zijn. Je zou spontaan vergeten dat je partner nog in het bubbelbad zit.

Gelukkig zijn er momenten genoeg om te beseffen waarom je ook alweer bent getrouwd. Tijdens de lange, warme dagen wissel je de tweepersoons hangmat slechts af met een behandeling in de luxe spa, waar je gemasseerd wordt met kokosolie. Uiteraard in een privékamer voor twee. Geen muren, geen plafond en aan alle kanten omringd door de oceaan. Het uitzicht wordt je slechts ontnomen als de dunne, witte gordijnen door de zeewind in beweging komen.

Champagne

Je hoeft nergens aan te denken. Heb je trek in kreeft en kaviaar, vergezeld door uitmuntende champagne, dan bel je even naar je privé-butler. Je hoeft er je bed niet voor uit.

Na een dure bruiloft zijn er diepe zakken nodig voor een dergelijke huwelijksreis. Je betaalt echter niet alleen voor de luxe en de natuurlijke schoonheid om je heen. Op deze honeymoon kun je jaren vooruit, ook in een omgeving die wordt bepaald door werk en dagelijkse beslommeringen. Je hoeft enkel terug te denken aan het diner bij zonsondergang, toen jullie met een zeilbootje naar een eilandje werden gebracht, waar een met een gedekte tafel voor twee stond te wachten.

Reizen Malediven

Specialisten Malediven

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Japan kenner
Sponsors