Accommodaties Malediven

Accommodaties Malediven

Wat voor soorten accommodaties zijn er?

Tijdens je tijd in de Malediven slaap je in resorts. Er is vrijwel geen andere accommodatie te vinden. De resorts verschillen onderling flink: sommige luxe resorts beslaan een eigen privé-eiland. Sommige hutjes staan op palen in het water, anderen direct op het strand. In bepaalde resorts vind je geen tv op de kamer, omdat je even helemaal weg moet kunnen zijn.

Het loont zeer de moeite om vooraf een aantal resorts met elkaar te vergelijken, zodat je precies weet wat je aantreft. Bekijk luchtfoto's van de resorts om te zien hoe het eiland er uit ziet en welke kamer of bungalow je wilt reserveren. Zo kan je voorkomen dat je tegen lelijke golfbrekers aan moet kijken of dat je te dicht bij de dieselgenerator slaapt.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Malediven

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Turkije kenner
Sponsors