Goedkoop bellen & Internet Filipijnen

Goedkoop bellen & Internet Filipijnen

Hoe kan ik goedkoop bellen in de Filipijnen?

Koop een prepaid simkaart om goedkoop te bellen in de Filipijnen. Je bent dan een stuk goedkoper uit dan als je je Nederlandse simkaart gebruikt. Via internet kun je met Skype gratis bellen.

Wat is het netnummer van de Filipijnen?

Het landnetnummer van de Filipijnen is 00 (+)63.

Waar koop ik een simkaart?

Simkaarten koop je bij telefoonwinkels in winkelcentra. Beltegoed is vrijwel overal te koop, zelfs bij kleine straatstalletjes.

Waar kan ik internetten in de Filipijnen?

In winkelcentra en in hotels kun je gebruikmaken van breedband internet. In grote steden vind je gemakkelijk een internetcafé. In meer afgelegen gebieden is de internetverbinding over het algemeen zeer traag. Winkelcentra en internationale koffieketens bieden vaak gratis wifi aan.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Filipijnen

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Turkije kenner
Sponsors