Reisadvies Dubai

Reisadvies Dubai

Tijdens je vakantie in Dubai merk je niet dat de emiraat in het Midden-Oosten ligt. De emiraat ademt glitter en glamour en de rijken der rijken komen als vliegen op de luxe hotels en gi-gan-tische winkelcentra af. Toch is het belangrijk om rekening te houden met het reisadvies voor Dubai. 

Dubai ligt zo zevenduizend kilometer van Nederland verwijderd. Gelegen in het Midden-Oosten is Dubai onderdeel van de Verenigde Arabische Emiraten. Omdat het in dit gebied al jaren onrustig is, is het belangrijk dat je het reisadvies voor Dubai goed in de gaten houdt.

ZELF NAAR Dubai?

Bekijk alle 9 reizen naar Dubai

Wat is het reisadvies voor Dubai?

De sfeer van Dubai staat loodrecht tegenover de televisiebeelden die je kent van het Midden-Oosten. Met een futuristische skyline, peperdure auto’s en een relaxte kustlijn is het een totaal andere wereld. Toch liggen de zeer onrustige landen erg dichtbij.

Als onderdeel van de Verenigde Arabische Emiraten ligt Dubai in een politiek onrustige regio met een verhoogde terrorismedreiging. Het reisadvies voor Dubai van het ministerie van Buitenlandse Zaken is daarom ook om voorzichtig te zijn op plekken waar veel mensen komen en bij grote publieksevenementen. 

Hoe blijf je op de hoogte van het reisadvies voor Dubai?

Ga je op vakantie naar Dubai? Dan is het belangrijk om het actuele reisadvies voor Dubai te blijven checken. Het ministerie van Buitenlandse Zaken houdt de situatie goed in de gaten en past bij veranderingen het reisadvies voor Dubai aan. 

Ondanks een verhoogd risico op terrorisme en politieke onrust, beheerst het op dit moment nog niet je vakantie in Dubai. Je kan ongestoord door de stad struinen, winkelen en in barretjes cocktails drinken zonder dat je je onveilig voelt. Geniet van het spektakel dat Dubai is, en ontdek haar over-de-top wereld als nooit tevoren. 

Vind je reisorganisatie

Reizen Dubai

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Israël kenner
Sponsors