Like ons op Facebook

Duurzame reizen Nepal

Djoser

Wil jij een duurzame bijdrage leveren aan het klimaat in Nepal, de lokale bevolking en de economie steunen, maar ook zelf genieten van een onvergetelijke vakantie? Dan is een rondreis naar Nepal met Djoser een goed idee! De reisorganisatie hecht veel waarde aan duurzaam reizen en doet er alles aan om de negatieve effecten van haar reizen op de bestemmingen zo veel mogelijk terug te dringen.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

SNP Natuurreizen

Ga duurzaam op reis met SNP Natuurreizen, dé specialist in Nederland op het gebied van verantwoorde rondreizen. Vlieg klimaatneutraal naar Nepal, verblijf in kleinschalige accommodaties en steun de lokale economie, ontdek het land te voet of met de trein en geniet bovenal van een waanzinnige reis.

bekijk alle reizen van SNP Natuurreizen Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Nima, onze reisspecialist in de Nepal. Hij kent Nepal heel erg goed en heeft veel ervaring met het organiseren van maatwerk reizen. Door te verblijven in kleinschalige familiehotels of bij de mensen thuis levert jouw reis een positieve bijdrage en heb jij een originele ervaring. Je komt op bijzondere plekjes en beschikt over de meest up-to-date kennis.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Duurzaam toerisme gaat over het terugdringen van de CO2-uitstoot van onze reizen en het beschermen van de flora en fauna van onze vakantiebestemmingen, maar ook over de invloed die reizen heeft op de sociale structuur van een land. En juist dat laatste heeft de speciale aandacht van Dimsum Reizen. Via samenwerkingen met lokale agenten in Nepal en onze meet-a-local activiteiten proberen we op kleine schaal een positieve bijdrage te leveren.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Indonesië kenner
Reis van de maand
Best Deal Verkenningstocht Vietnam - va € 1479
Best Deal Verkenningstocht Vietnam

16-daagse individuele rondreis Vietnam

  • Bezoek alle bekende plekjes van Vietnam met o.a. Hanoi en Saigon
  • Cruise door het prachtige Halong Bay en bezoek de groene Mekong Delta
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Singapore kenner