Azie.nl Jouw vakantie naar Azië begint hier!

Reviews Japan

8,9
9,1 Algemene ervaring
9,1 Beziens­waardigheden
8,8 Steden of plaatsen
9,1 Locals
9,7 Veilig
8,9 Natuur
7,1 Stranden
8,0 Klimaat
  • Aantal reviews: 79
  • Aantal waarderingen: 49

3 weken door Japan reizen, voor altijd heimwee (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Elzelina Elias op 11 november 2017

Verschillende jaren geweest altijd weer nieuwe dingen te ontdekken. Het land heeft alles. Zon, zee , strand, bossen, prachtige tuinen en parken, bergen, stilte gebieden, hectische steden. Goed openbaar vervoer.

Pluspunten Japan

  • veilig op straat
  • hulpvaardige bevolking
  • overal gratis schone toiletten

Minpunten Japan

  • geen straatnamen maar bloknummers dus soms moeilijk adres te vinden
  • openbaar vervoer vrij prijzig
  • te ver van nederland vandaan
Ultieme tip: Maak van te voren een tijdsplan, ga niet in regen / typhoon tijd. Juni/ september. Stap een klein restaurantje binnen altijd lekker eten.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Moshi moshi (bezocht in december 2016)

Review geschreven door Cindy Goey op 11 november 2017

Heerlijk gek Japan! Was wel even wennen van het rustige mooie Nieuw-Zeeland naar het overvolle Japan! In ieder geval de steden Tokyo, Osaka en Kyoto.
Over Osaka kan ik kort zijn, veel winkel en eet plezier en een kasteel. Tokyo is modern, gek, druk en vol neonlicht! Bezoek zeker ook even Korean Town als je wilt voelen hoe overweldigend het is door triggers van licht en mensen.
Maar zoek zeker ook het serene van het mooie park waar je de Meiji tempel kunt vinden. Vooral in het weekend maak je veel bruiloften mee. Daarnaast vind je daar bij het station de welbekende straat Takashita waar je de Harajuka kids kunt vinden die daar verkleed rondlopen.
Maar Kyoto is toch mijn favoriet. Ook druk maar toch heerlijk gemoedelijk. Gion is net een klein dorpje waar je rustig een hele dag kunt rondlopen en waar je misschien ook meiko’s of zelfs een geisha kunt tegenkomen. En naast een heleboel tempels vind je er ook een chagarijnige kok die heerlijke ‘fire noodles’ voor je klaar maakt. En waar je zeker een drankje moet doen bij de barvrouw van de Stardus Club.

8,7
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
8 Locals
9 Veilig
10 Natuur
nvt Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Japan

  • aardige locals
Ultieme tip: De Stardust Club in Kyoto. Super klein, maar fijn en top barvrouw!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Een paar dagen in Tokio (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door DK van der Voort op 07 november 2017

Waar te beginnen als je naar Japan gaat? Zodra je het vliegtuig uitstapt, loop je al tegen de eerste uitdaging aan. Communicatie. De meeste Japanners spreken geen Engels en vinden het zeer onwenselijk om spontaan te worden aangesproken. Om informatie te winnen kun je het beste de daarvoor bestemde aanspreekpunten aanboren.
We gaan eerst een aantal dagen naar Tokio, waar we een airBnb hebben geboekt. Met de metro en de handige meegegeven instructies van onze verhuurder hebben we in een mum van tijd ons appartementje gevonden. We besteden wat tijd aan het bestuderen van de metrokaart en de Lonely Planet om zo Tokio te verkennen. Het openbaar vervoer is zeer overzichtelijk en alles rijdt op tijd.
Uiteraard bezoeken we de meest voor de hand liggende plekken zoals, de hippe wijk Harajuku, het legendarische kruispunt bij Shibuya, het prachtige park Ueno.
Tijdens onze reis vinden we ook vele micro avonturen. Overal op straat staan frisdrank automaten, waar je de meest bijzondere drankjes uit kunt halen. Sommige treinen hebben stoelen die je kunt omdraaien, zodat je altijd naar voren reist. Het eten ziet er prachtig uit en veel restaurants hebben hier prachtige fooddisplays in hun etalage. En dan zijn er de gashapon machines, die capsule speelgoed tot een heel nieuw niveau trekken. Net toen ik dacht dat speelhallen niets voor mij waren, kwamen we Taito Station tegen, waar Nintendo spellen goed vertegenwoordigd zijn. En dan zijn er de Japanse toiletten.

Ultieme tip: Ik zou zeker ook een keer naar de bioscoop gaan.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Wonderbaarlijk Japan (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Xeanette Duynstee-Dijksman op 05 november 2017

We zijn al vaak in Azië geweest, maar Japan is toch wel even iets anders. Zo schoon, iedereen zo beleefd en schitterend bewaargebleven oudheden. We zijn van Tokio, via Kanazawa naar Kyoto gereisd om uiteindelijk in Hiroshima te eindigen. Dit alles met de trein, wat in Japan natuurlijk top geregeld is. Japan moet je echt gezien hebben!

Pluspunten Japan

  • alles is gemakkelijk zelf te regelen
  • schoon
  • beleefd

Minpunten Japan

  • duur
Ultieme tip: Fushimi Inari was mijn absolute hoogtepunt, gewoon ontroerend mooi! Maar ook het War Museum in Hiroshima was erg indrukwekkend.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Door japan met de trein (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Jesse Lagerwaard op 05 november 2017

We zijn 3 weken met de Japan Rail Pass door Japan gereisd. De trein is echt een ideale manier om Japan te ontdekken. We zijn begonnen in Tokyo, vanuit daar naar Mt. Fuji, Kyoto, Osaka, Kobe, Hiroshima, Takayama weer terug naar Tokyo waar we het vliegtuig hebben gepakt naar Okinawa en vanuit daar met de Ferry naar Tokashiki.

9,6
9 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
10 Steden of plaatsen
10 Locals
10 Veilig
10 Natuur
10 Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Japan

  • trein verbinding
  • vriendelijke mensen
  • mooie natuur
  • weinig toeristen
  • lekker eten
  • infrastructuur

Minpunten Japan

  • duur
Ultieme tip: Ga niet alleen naar grote steden maar durf ook kleine dorpjes mee te pakken. De locals vinden dat geweldig!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Reizen in Japan (bezocht in januari 2011)

Review geschreven door Bjorn de Bruin op 05 november 2017

Heerlijk om onder te dompelen in een compleet andere cultuur. Zeer makkelijk te bereizen per trein. Speciaal voor buitenlanders is er een trein ticket van JR waarmee je onbeperkt kan reizen in japan voor bv 2 a 3 weken. Bezoek een aantal dagen Tokyo maar trek ook de natuur in om het plattelandsleven van Japan te bekijken.
De mensen zijn zeer vriendelijk en er is ongelooflijk veel te zien. Houdt rekening met extreem warme dagen in de zomer en een winter welke iets warmer is dan die wij hier kennen.

Pluspunten Japan

  • Vriendelijk bevolking
  • Compleet andere cultuur

Minpunten Japan

  • moeilijk om in Engels contact te make
Ultieme tip: De sneeuwapen bij Yigokudani. Fantastisch om te ervaren hoe deze apen genieten van de japanse Onsen/hotsprings.
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Balans tussen natuur en stad (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Suy-kien Canwood op 05 november 2017

Japan is een geweldig land voor iedereen! Hou je van het stadsleven? Japan heeft het! Hou je van natuur en rust? Japan heeft het! Als je houdt van het oude tradionele of het super moderne, Japan heeft het! Lekker eten? Japan heeft het ZEKER! Dus wat je zeker minimaal 1x in je leven gedaan moet hebben is Japan zeker bezoeken!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
10 Steden of plaatsen
10 Locals
10 Veilig
10 Natuur
nvt Stranden
10 Klimaat

Pluspunten Japan

  • aardige locals
  • alles is schoon
  • geordend
  • overal eettentjes
  • openbaarvervoer goed geregeld

Minpunten Japan

  • engels taal is wat minder
  • veel last van uitlaatsmog
  • weinig openbare wifi verbindingen
Ultieme tip: Een local kaart nemen om mee te reizen (met de trein/tram/bus) ik heb gemerkt dat ik veel goedkoper uit was met een localkaart ipv een JR railpass
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Japan 2016 (bezocht in mei 2016)

Review geschreven door Michiel Gilissen op 05 november 2017

Wil je een verre maar toegankelijke bestemming, dan is Japan de place to be. Een combinatie van oude tradities, natuur en moderne steden is een lust voor het oog en ziel. Lekker eten, vriendelijke bevolking en een rijke historie maakt Japan een reisbestemming om nooit te vergeten.

8,4
8 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
8 Locals
9 Veilig
9 Natuur
nvt Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Japan

  • Rijke cultuur
  • Vriendelijke locals

Minpunten Japan

  • Kan duur zijn
Ultieme tip: Hoewel het metronetwerk van Tokyo er lastig uit ziet, is het aan te raden binnen de Yamanote lijn te blijven. Er is binnen deze lijn al een hele hoop te zien en te doen.
Aangeraden voor: Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Japan (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Karin Broekman op 05 november 2017

Wat een geweldige ervaring. Een totaalpakket van mooie natuur, prachtige grote steden, andere cultuur, heerlijk eten en heel vriendelijke, geordende en schone mensen. De hotels zijn ook allemaal prachtig en slapen in een 'ryokan' (traditioneel Japanse slaapplek met rieten matten en futons om op te slapen) is ook een heel bijzondere ervaring. Vergeet ook niet om in de onsen te gaan!

8,9
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
10 Steden of plaatsen
10 Locals
10 Veilig
8 Natuur
7 Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Japan

  • schoon
  • vriendelijk
  • onsen
  • eten
  • natuur

Minpunten Japan

  • prijzig
Ultieme tip: Reis rond met een huurauto. Bijna iedereen reist per trein rond maar met de auto is ook zeer goed te doen.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis met de rugzak door Japan (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Mario De Preester op 05 augustus 2017

We hebben gebruik gemaakt van het uitstekende openbaar vervoer om het prachtige Japan voor het eerst te ontdekken. Het contact met de lokale bevolking en de gewoontes waren een unieke ervaring.
Maak een individuele reis en ontdek alles op eigen tempo. Boek een overnachting in een tempel en geniet van de heerlijke en gezonde voeding in de lokale restaurantjes. Drink groene thee in plaats van koffie en eet noedelssoep (ramen) in plaats van een club sandwich. Een bezoek aan de grote steden zoals Tokio, Hiroshima, Nagoya en Kyoto mag zeker niet ontbreken. Wanneer je op zoek bent naar een speciale reis, kies dan zeker voor Japan.

Ultieme tip: Maak gebruik van het ongelooflijk stipte openbaar vervoer. Leer een paar woordjes Japans. Neem een klein aandenken mee als je slaapt in pensions, hostels (chocolade, magneet ...)
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Cultuurliefhebbers

Tokio: moderne stad met eeuwenoude tradities (bezocht in juni 2017)

Review geschreven door Loes de vreugd op 30 juni 2017

Tokio is een verrassende moderne stad. Zing karaoke, ga naar een honden café of rij in een Mario kart door de stad, niks is te gek. Voor mij persoonlijk is het contrast zo bijzonder. Zorg ervoor dat je de gekte meepakt maar bezoek ook het Japanse theater in Ginza. Verhalen van de 12e eeuw worden hier vertoond. Tip: huur een audioset zodat je kan meeluisteren in het Engels. Sumo worstelen is een hooggewaardeerde sport in Japan en het is mogelijk een training vroeg in de ochtend bij te wonen in het Ryogoku district. Arashio Beya is een van de huizen die de deuren opent voor het publiek. Bel van te voren en zorg dat je er om 07.00 bent!

9,9
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
10 Steden of plaatsen
10 Locals
10 Veilig
10 Natuur
nvt Stranden
9 Klimaat

Pluspunten Japan

  • vriendelijke lokalen
  • gezond eten (vis!)
  • schoon
  • goed geregeld
  • cultuur
  • karaoke
Ultieme tip: Huur een fiets! Bij het station huur je voor 2,30 euro per dag een fiets en zo zie je veel meer van de stad.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Cultuurliefhebbers

het land van de tempels en natuur (bezocht in oktober 2012)

Review geschreven door Aartje de Vries op 30 juni 2017

Japan is zo indrukwekkend. Zoveel Tempels en steeds weer anders. Prachtige natuur en de cultuur is zo anders. Zo bijzonder. Wat zijn de mensen vriendelijk en beleefd. Hiroshima is heel indrukwekkend. Bezoek het museum en zie wat de gevolgen zijn van de atoombom.

8,0
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Steden of plaatsen
8 Locals
9 Veilig
9 Natuur
3 Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Japan

  • Heerlijk eten

Minpunten Japan

  • Duur om er te komen
Ultieme tip: Cultuur snuiven en ontdekken hoe de mensen leven in dit bijzondere land. Ontdek de Shinkansen trein. Precies op tijd en razend snel op de plek van bestemming.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Amami Ōshima: een onverwachte aanrader! (bezocht in juni 2017)

Review geschreven door Melissa Broek op 25 juni 2017

Amami-Ōshima, een prachtig eiland waar het massatoerisme zijn weg nog niet gevonden heeft. Vanaf Tokyo gaan er dagelijks twee vluchten naar dit eiland. Fantastische natuur met een mooi mangrovebos en de meest witte stranden die je je kunt indenken. De lokale cuisine is verrukkelijk, met name de keihan is heerlijk. Reizen met het openbaar vervoer is nog een uitdaging, maar de eilanders willen niks liever dan helpen. Hotels en guesthouses zijn schaars, maar maakt de reis des te mooier. Buitenlanders zijn er nauwelijks - die gaan meestal naar Okinawa - en dat is een echte plus. Welcome to Japan!

8,5
9 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
9 Locals
10 Veilig
9 Natuur
8 Stranden
7 Klimaat

Pluspunten Japan

  • Behulpzame bevolking
  • Veilig
  • Lekker eten
  • Natuur

Minpunten Japan

  • Slecht Engels
  • Uitdagend openbaar vervoer
Ultieme tip: Kano door het mangrovebos en eet keihan. Mooie stranden zijn Tomori Beach en Ohama. Voor kinderen is Ohama leuk; er is een aquarium met zeeschildpadden die gevoerd mogen worden.
Aangeraden voor: Backpackers, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

2 weken Japan (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Bram van der Horst op 03 juni 2017

Een korte review van 2 weken Japan. De reis zelf hebben we zelf gepland aan de hand van allerlei artikelen en boeken. Dit is mijn inziens de beste manier. Het levert namelijk de meest onverwachte situaties op. Situaties waar Japanners je graag mee willen helpen. Dat is het grote pluspunt van Japan. De vriendelijke mensen en de grote verscheidenheid aan plekken. Van het drukke Tokio tot een natuurgebied met alleen vogels als gezelschap.

Pluspunten Japan

  • Locals
  • natuur
  • Stad
  • culinair
Ultieme tip: Ga achter de locals aan en loop gewoon een restaurant binnen. Het stelt nooit teleur!
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Japan (bezocht in april 2016)

Review geschreven door Stephanie Engels op 22 mei 2017

Japan! Wat een mooie reis was dit!

Begonnen in Tokio en de reis vervolgd naar Yokohama, Kobe, Osaka, Nara, Hiroshima, Miyajima, Kyoto, de Okinawa eilanden en de laatste stop weer in Tokio gehad.

Elke plek was adembenemend mooi en had een andere feeling en eigen cultuur qua bouw en eten. Als foodlover is Japan the place to be! Van de beste sushi ooit tot de Okonomiyaki die voor je neus op de hete plaat gebakken wordt tot de Takoyaki die op straat gebakken wordt in Osaka. alles was verrukkelijk en zeker het proberen waard! Een half uur in de rij staan voor de beste ramen ooit, en bij de Mc Donalds het Sakuramenu nemen tijdens de kersenbloesem periode, niks is te gek hier.

Tussen de steden in heb ik me verplaatst met de snelheidstrein, zeer zeker de moeite waard en met datzelfde reisticket, wat je van te voren in Nederland al moet boeken, heb je tevens ook toegang tot de veerboten en andere vervoersmiddelen. Dit is allemaal tip top geregeld en vertrekt op de minuut!
Tip: vertrek ruim van te voren, want de stations zijn immens groot en het uitvogelen waar uiteindelijk je trein vertrekt kan iets langer duren als hier in Nederland!

9,0
10 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
10 Locals
10 Veilig
8 Natuur
8 Stranden
10 Klimaat

Pluspunten Japan

  • niet zo duur als mensen denken
  • vriendelijke behulpzame locals
  • heel veilig
  • heel schoon

Minpunten Japan

  • niet alles staat in het engels aangegeven
Ultieme tip: Tip: op Google kun je intypen van welk station je vertrekt en waar je heen moet, dan krijg je automatisch alle tijden en verbindingen te zien! Heel handig.
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Kasteel in de wolken (bezocht in november 2015)

Review geschreven door Nico de Mooij op 18 mei 2017

Takeda-castle; het kasteel in de wolken. Deze relatief onbekende ruïne wordt rond november/december omgeven door een wolken. De ruïnes zijn goed te bereiken en geven een prachtige zonsopkomst. Tijdens mijn zes maanden durende bezoek de mooiste plek die ik gezien heb.

Pluspunten Japan

  • Divers
  • Bereikbaar
  • Eten

Minpunten Japan

  • Duur
  • Druk
  • Slechte communicatie
Ultieme tip: Huur geen auto.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Divers en toch hetzelfde (bezocht in december 2015)

Review geschreven door Nico de Mooij op 18 mei 2017

Van de samoerai tot noodles, van de tropen tot gletsjers en van Tokyo tot niemandsland. Het is allemaal aanwezig in Japan. De diversiteit was verbazingwekkend. Ondanks deze verschillen heerst overal dezelfde cultuur, iets wat het toch tot een geheel maakt.

Pluspunten Japan

  • Goed eten
  • Cultuur
  • natuur
  • Veelzijdig
  • bereikbaarheid

Minpunten Japan

  • Prijs
  • Drukte in de grote steden
  • Slecht Engels
Ultieme tip: Zonsopkomst op Takeda-Jo in de maand November (of begin december)
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

East meets West (bezocht in april 2006)

Review geschreven door Bianca Coops op 16 mei 2017

Ik heb een 21-daagse reis met Koning Aap gemaakt door Japan (destijds deel 1 van trilogie Japan) en aansluitend nog 3 dagen gebleven in Tokyo. Fascinerend land door de combinatie van hyper moderne techniek en de Oosterse cultuur.

Zodra je een paar woorden Japans spreekt, ben je een held. Wij gingen van zuid naar noord in April waardoor we ruim 2 weken met de 'Sakura' mee konden reizen, het bloeien van de kersenbloesem bomen. Dat wordt gezien als heilig in Japan en ze nemen dan ook een selfie met elke bloem die je ziet.

De beste sushi die je ooit gegeten zult hebben en er is verrassend veel te eten voor mensen die niet van vis houden. (wij hadden er 1 in de groep). Ook alleen reizen is geweldig. Het veiligste land dat ik ooit heb meegemaakt. Rustig je tas in je fietsmand laten zitten terwijl je een tempel aan het bezoeken bent, en alles is er nog wanneer je terugkomt.

Een fantastisch mooi land dat ik iedereen zou aanraden!

Pluspunten Japan

  • Cultuur
  • Sushi
  • vriendelijkheid

Minpunten Japan

  • weinig engels
Ultieme tip: Ga naar een restaurant en spreek af "Omakasan". Chef's verrassingsmenu waarbij je enkel een prijs afspreekt.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Ergens diep in de natuur (bezocht in mei 2015)

Review geschreven door Cat Hai Chiem op 13 mei 2017

Prachtige route bestaande uit looproute, busrit, kabelbaan, natuurwandeling boven op de Japanse Alpen. Wat wil je nog meer. Ik heb deze reis met de JR rail pass gemaakt. Een treinpas die bijna heel Japan dekt en je bijna overal dus brengt.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
10 Steden of plaatsen
10 Locals
10 Veilig
10 Natuur
8 Stranden
10 Klimaat

Pluspunten Japan

  • vriendelijk
  • goed georganiseerd
  • uniek
  • intiem

Minpunten Japan

  • prijs
Ultieme tip: Reis met de JR rail pass.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldig Japan (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Darcy Wolfert op 11 mei 2017

Backpacken door Japan is echt een aanrader. Ook al spreekt niet iedereen Engels ik kan me geen behulpzame mensen bedenken. Maar alles is ook super duidelijk aangegeven in het engels. Ik ben zowel in de herfst als tijdens de bloesem periode geweest en allebei de seizoenen zijn super. Daarnaast is er zoveel te doen dat de tijd voorbij vliegt. Voor mensen die van steden houden is Tokyo een must iedere wijk heeft wel iets anders, ik ken geen andere stad dat zo divers is. Alles is goed bereikbaar met het openbaar Vervoer.

Pluspunten Japan

  • aardige mensen

Minpunten Japan

  • geen
Ultieme tip: Japan railpas is ideaal voor de reiziger.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Reizen Japan

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Vietnam kenner
Sponsors