Azie.nl Jouw vakantie naar Azië begint hier!

Reviews Nikko National Park

8,9
9,5 Algemene ervaring
10,0 Natuur
10,0 Stranden
7,5 Wildlife
8,5 Overige activiteiten
8,0 Bereikbaarheid
  • Aantal reviews: 2
  • Aantal waarderingen: 2

De onbekende bestemmingen in Japan (bezocht in september 2019)

Review geschreven door Daphne van Dijken op 19 november 2019

Op slechts twee uur met de trein van Tokyo ligt Nikko National Park. Veel mensen kennen Nikko van de tempels, met de meest bekende Toshogu Shrine. Wat veel mensen niet weten, is dat een uurtje verderop met de bus Okunukko ligt, een prachtig natuurgebied midden in de bergen. Lake Chuzenji is gevormd door een door een eruptie van de nabij gelegen vulkaan, Nantai, ongeveer 20.000 jaar geleden.

Halverwege de busrit, boven op de berg naar Okunikko, is het mogelijk om uit te stappen en vanaf daar een ropeway te nemen. Hierboven heb je prachtige uitzichten op het meer en de omgeving, maar het mooiste van alles is dat vanaf hier een hike begint, helemaal tot aan het meer. Ik heb zelf deze hike gedaan in het hoogseizoen, maar ben geen enkele andere reiziger tegengekomen!

9,0
10 Algemene ervaring
10 Natuur
10 Stranden
7 Wildlife
9 Overige activiteiten
8 Bereikbaarheid

Pluspunten Nikko National Park

  • prachtige natuur
Ultieme tip: Vanaf Akechindaira ropeway kun je wandelen naar Lake Chuzenji. Deze wandeling wordt niet vaak gedaan en zorg dat je van te voren de route goed weet, maar het is prachtig!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Mooiste wat ik gezien heb (bezocht in mei 2016)

Review geschreven door Iris Latour op 03 december 2017

Nikko National Park is heel groot en ik raad je aan om minimaal 2 dagen te verblijven. Bovendien kan je beter een buskaart kopen voor 2 dagen, omdat het goedkoper is dan 1 dag. Mits je naar boven wilt gaan waar deze foto is gemaakt. Naast dit prachtige meer is hier ook een waterval en kun je wilde apen zien. Dit is echt het mooiste wat ik gezien heb!

8,8
9 Algemene ervaring
10 Natuur
10 Stranden
8 Wildlife
8 Overige activiteiten
8 Bereikbaarheid

Pluspunten Nikko National Park

  • rustig
  • goed te doen vanuit tokio
Ultieme tip: Ga hier vroeg heen en koop een buskaart voor 2 dagen, zodat je 1 dag naar boven kunt gaan en 1 dag naar de tempels.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Reizen Japan

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner
Sponsors