Klimaat Israël

Klimaat Israël

Wat voor klimaat kun je verwachten in Israël?

Israël heeft verschillende klimaatzones. In de kuststeden in het zuiden van het land kan het erg warm worden, terwijl de winters er aangenaam zacht zijn. In het wat hoger gelegen Jeruzalem blijft de temperatuur het hele jaar gematigd, al kan het in de winter sneeuwen. Op de Golanvlakte in het noorden van Israël is het 's winters bitterkoud, vaak met veel neerslag.

Welke seizoenen zijn er in Israël?

Israël kent vier seizoenen. Het weer in Israël in de lente, vanaf april tot juni is aangenaam en zacht. De zomers zijn heet en droog, terwijl vanaf september de temperatuur daalt. De winters, tussen november en maart kan verrassend koud zijn, vooral op de Golanvlakte en andere hooggelegen gebieden.

Goed voorbereid op reis?

Voor informatie over praktische zaken als vaccinaties en inentingen, het regelen van een visum, reisverzekeringen, vervoer naar de luchthaven of geldzaken, moet je vaak meerdere websites bezoeken. MyTravelPlanner heeft alle praktische informatie samengebracht en leidt je via vijf vragen naar uw persoonlijke to-do lijst op het gebied van zeven praktische zaken!

Like deze pagina

Specialisten Israël

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Rusland kenner
Sponsors