Beste reistijd Israël

Beste reistijd Israël

Wat is de beste reistijd voor Israël?

In de april en mei en in de herfst in september en oktober zijn de temperaturen aangenaam. De winter is behoorlijk koud, vooral langs de kust en in het noorden en oosten. Het regent dan bovendien regelmatig.

In de zomer, tussen mei en september is het erg heet. Vooral in Eilat en Tel Aviv loopt het kwik behoorlijk op. Ook in Jeruzalem is het warm, al heeft de hooggelegen stad minder last van de warmte. De zomer is het hoogseizoen in Israël, dus de prijs van accommodatie stijgt flink.

Tijdens Joodse feestdagen verdubbelen de prijzen nog eens en winkels en restaurants blijven dicht.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Israël

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Turkije kenner
Sponsors