Like ons op Facebook

Hotels Israël

Expedia

Verblijf je tijdens je vakantie in Israël in Tel Aviv of Jeruzalem of misschien wel ergens buiten de grote steden? Expedia.nl biedt hotels aan in het hele land die je allemaal eenvoudig zelf kunt boeken via het digitale boekingssysteem. Om bij Expedia een accommodatie vast te leggen heb je een account op de website en een credit card nodig.

Booking.com

Het vinden van een mooi hotel in Israël is heel makkelijk met Booking.com. Je bladert online door het ruime aanbod dat bestaat uit hotels in verschillende klasses en prijscategorieën. Vervolgens boek je je kamer in bijvoorbeeld Tel Aviv of Jeruzalem direct via het online systeem van Booking.com. Voor het maken van een reservering is een credit card vereist.

Hostelworld

Bij Hostelworld kun je kiezen uit een grote selectie hostels in vrijwel alle populaire steden in Israël zoals Tel Aviv en Jeruzalem. De aanbiedingen op Hostelworld.com bevatten een gedetailleerde omschrijving met wat je kunt verwachten. Daarnaast kun je op de website de recensies van andere reizigers lezen. Het boeken van een hostel in Israël is via Hostelworld eenvoudig. Om een overnachting te reserveren heb je wel een credit card nodig.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
Best Deal Thailand - va € 1064
Best Deal Thailand

14-daagse individuele rondreis Thailand

  • Voel de charme van het gezellige Chiang Mai
  • Sluit de reis af met een strandvakantie in Hua Hin
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Singapore kenner