Accommodaties Israël

Accommodaties Israël

Wat voor soorten accommodaties zijn er?

In Israël kun je op allerlei manieren overnachten, van camping tot luxe hotel. De service is te vergelijken met accommodatie in westerse landen, net als de prijs.

Hotel

Hotels in Israël kennen geen sterrensysteem zoals dat in grote delen van de wereld gebruikelijk is. Als je dus een vijfsterren hotel tegenkomt, betekent dit dat het hotel zichzelf vijf sterren gegeven heeft.

Hostel

Jeugdherbergen en hostels zijn populair in Israël en in iedere middelgrote plaats overnacht je goedkoop bij een hostel. Veel jonge Israëliërs reizen van hostel naar hostel, dus het is een goede manier om in contact te komen met lsraeliers.

Bed & Breakfast

Veel kibboetsen doen tegenwoordig ook dienst als bed & breakfast, waar je een paar nachten kunt overnachten. Het is een goede manier om het echte Israëlische leven te leren kennen.

Wat is een typische accommodatie in Israël?

Al decennialang trekken jongeren naar Israël om een tijdje in een kibboets te werken. Een kibboets is een soort gemeenschappelijke boerderij, waar je met een groep mensen het land bewerkt. In ruil daarvoor overnacht je op de boerderij. Het is een unieke manier om het Israëlische platteland te leren kennen.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Israël

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors