Goedkoop bellen & Internet Israël

Goedkoop bellen & Internet Israël

Hoe kan ik goedkoop bellen in Israël?

Je bent in Israël een stuk goedkoper uit als je ter plaatse een simkaart koopt. Je belt dan een stuk goedkoper dan als je je Nederlandse nummer zou gebruiken. Via internet bel je natuurlijk gratis met Skype.

Wat is het netnummer van Israël?

Het landnetnummer van Israël is (00) +972.

Waar koop ik een simkaart?

Simkaarten zijn in Israël makkelijk te vinden. In middelgrote dorpen en steden zijn er altijd wel belwinkels waar je een simkaart kunt kopen. Soms verkopen supermarkten ook simkaarten.

Waar kan ik internetten in Israël?

Israël is een technologisch vooruitstrevend land. Internetcafés zijn overal, vooral in grote steden. Grote horecaketens bieden gratis wifi aan. Soms moet je aan het personeel een password vragen, maar dan mag je gratis op het net.

In Jeruzalem en Tel Aviv is men gestart met het project om de hele stad binnen bereik van een draadloos netwerk te laten vallen. Tot nu toe zijn het vooral grote delen van het centrum waar je overal kan internetten, maar binnenkort geldt dat dus in de hele stad.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Israël

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Rusland kenner
Sponsors