Paspoort en visum Mongolië

Paspoort en visum Mongolië

Reis je binnenkort naar Mongolië, of via Mongolië naar een andere bestemming? Dan heb je in de meeste gevallen een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Mongolië.

Heb ik een visum nodig voor Mongolië?

Om als toerist naar Mongolië te kunnen reizen, heb je een toeristenvisum nodig. Dit visum moet je voorafgaand aan je reis naar Mongolië aanschaffen via het consulaat van het land in Breda, of via de ambassade in Brussel. Een toeristenvisum voor Mongolië is, in het geval van een enkele inreis, één maand geldig. Een visum voor een dubbele inreis is drie maanden geldig.

ZELF NAAR Mongolië?

Bekijk alle 8 reizen naar Mongolië

Visum aanvragen Mongolië

Om succesvol een visum voor Mongolië aan te vragen, moet je een aantal gegevens aanleveren bij het consulaat van Mongolië in Breda of de ambassade van het land in Brussel. Zo moet je onder meer een kopie van je laatste drie bankafschriften, een bewijs van je reisarrangement (kopie vluchtschema of uitdraai e-ticket) en een hotelbevestiging kunnen overleggen. Je moet je vliegticket dus regelen vóórdat je een visum voor Mongolië aan kunt vragen. Meer informatie vind je op VisumCentrale.nl.

De aanvraagduur van een visum voor Mongolië bedraagt doorgaans ongeveer zeven werkdagen. Je kunt er voor kiezen om de visumaanvraag uit te besteden aan VisumCentrale.nl. Dit bespaart je tijd en werk. De tarieven van de ambassade en van VisumCentrale.nl worden per reiziger berekend. De totale kosten van je visumaanvraag hangen af van de diensten die je selecteert, het aantal reizigers en het aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft om je visumaanvraag te verwerken.

Geldigheid paspoort Mongolië

Je paspoort moet minstens tot zes maanden na je inreis in Mongolië geldig zijn. Het paspoort moet minstens één lege visumpagina bevatten. Als je het paspoort naar het consulaat of de ambassade van Mongolië stuurt, mogen er in het paspoort geen hoesjes, omslagen en losse inhoud zitten. Kijk voor meer informatie op VisumCentrale.nl.

Reizen Mongolië

Specialisten Mongolië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Dubai kenner
Sponsors