Like ons op Facebook

Reizen op maat Mongolië

Djoser

Djoser biedt groepsreizen aan naar diverse bestemmingen, ver en dichtbij. Zo ook naar Mongolië. Reis je met een groep van 10 personen of meer naar dit fantastische land? Dan kun je bij Djoser kiezen voor een rondreis op maat! Dat betekent dat je veel vrijheid hebt en zelf kunt beslissen over de duur, de route en de invulling van je reis naar Mongolië.

Dimsum Reizen

Het samenstellen en boeken van een individuele maatreis is via Dimsum Reizen heel leuk én eenvoudig. In een paar stappen is je reis al geboekt! Doe inspiratie op via onze voorbeeldreizen naar Mongolië en stel aan de hand daarvan je eigen droomvakantie samen. Stuur je reisplannen naar ons op en ontvang zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Ankhaa, onze reisspecialist in Mongolië. Zij kent Mongolië door en door en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis. Om je te inspireren vind je op onze site een aantal voorbeeldreizen en originele bouwstenen. Deze bouwstenen kun je toevoegen aan de voorbeeldreizen. Je kunt er ook voor kiezen om je Mongolië reis helemaal zelf samen te stellen.

Evaneos

Wat zijn de highlights van Mongolië? Welke plekken zijn nog niet zo bekend, maar absoluut de moeite waard? Welke accommodaties zijn aanraders? Op deze en al uw andere vragen over uw reis naar Mongolië geven de lokale reisagenten van Evaneos u graag antwoord. Tevens helpen zij u met alle plezier bij het uitstippelen van een op maat gemaakte rondreis naar Mongolië.

Tiara Tours

Bij Tiara Tours staan we in nauw contact met onze Mongoolse collega's. Hierdoor kunnen wij unieke reizen naar Mongolië aanbieden. Naast een bezoek aan de bijzondere highlights als de Gobiwoestijn, een boottocht over het Khövsgölmeer of een bezoek aan het Nadaam festival, laten we je kennismaken met de leefwijze van de lokale bevolking. Bekijk snel ons reisaanbod in Mongolië!

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
Jungle, olifanten en ongerept Stung Treng en Ratanakiri - va € 1330
Jungle, olifanten en ongerept Stung Treng en Ratanakiri

15-daagse rondreis door Cambodja

  • Waan je door een wereld van jungle, watervallen en olifanten
  • Je bezoekt de tempels van Angkor en een bijzondere tempel aan de grens met Thailand
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner