Like ons op Facebook

Hotels Mongolië

333TRAVEL

333TRAVEL is de individuele verre reizen specialist. Alle individuele rondreizen en overige reizen naar Mongolië zijn inclusief de entreegelden van de beschreven excursies. Dagelijks vertrek mogelijk en uw reis is altijd te verlengen. Wilt u maatwerk? Bij ons is heel veel mogelijk, bijvoorbeeld combinatie van 333Pure en 333Trendy of een reis geheel op maat conform uw wensen.

Expedia

Zoek je naar een hotel in Ulaanbaatar als uitvalsbasis voor je rondreis door Mongolië? Expedia kan je helpen! Op Expedia.nl vind je een reeks accommodaties in de hoofdstad van Mongolië die je stuk voor stuk via het digitale boekingssysteem kunt reserveren. Hiervoor heb je een account bij Expedia en een credit card nodig.

Booking.com

Booking.com is een van de beste websites ter wereld om een hotel in Mongolië te boeken. Booking.com biedt allerlei hotels in heel Mongolië aan die je door middel van een gemakkelijk systeem direct online kunt boeken. Een creditcard is vereist. Deze wordt niet direct voor betaling gebruikt (dat doe je in het hotel), maar als borg.

Hostelworld

Boek net als miljoenen anderen reizigers wereldwijd je hostel via Hostelworld.com. Via deze website boek je accommodaties in 170 landen overal ter wereld. Ook je rondreis door Mongolië boek je online via Hostelworld. Maak je keuze uit de selectie aan hostels en boek direct een kamer of bed via het online boekingssysteem. Je betaalt de reserveringskosten vooraf via je credit card.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Myanmar kenner
Reis van de maand
Rondreis India & Nepal - va € 1645
Rondreis India & Nepal

De hoogtepunten van Noord-India worden op deze intrigerende reis gecombineerd met de meest interessante plaatsen van Nepal

  • Een bezoek aan de Taj Mahal mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw reis!
  • Neem een bezoek aan de fascinerende oude en heilige stad Varanasi
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Vietnam kenner