Like ons op Facebook

Specialisten Mongolië

Djoser

Als ervaren reisspecialist kent Djoser de wereld als geen ander. Mongolië is een van de ruim honderd bestemmingen waar wij elk jaar naartoe reizen. We organiseren kleine groepsreizen in samenwerking met lokale gidsen. We reizen met het oog op de wereld en duurzaamheid en streven ernaar je kennis te laten maken met de plaatselijke cultuur, natuur en bevolking.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

Sawadee

Sawadee is al sinds 1983 gespecialiseerd in avontuurlijke en afwisselende rondreizen. Onze groepsreizen naar Mongolië bestaan uit een goede mix van cultuur en natuur en laten je de verschillende kanten van het land zien. De ene dag trekken we door de woestijn en slapen we in een tent midden in de natuur en de volgende dag brengen we door in een comfortabel hotel in de hoofdstad Ulaanbaatar. Door deze afwisseling kun je Mongolië écht goed ervaren.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Ankhaa, onze lokale reisexpert in Mongolië. Samen stel je je eigen reis op maat samen. Ook ter plaatse staat persoonlijk contact voorop. Je reist persoonlijk en duurzaam. Door rechtstreeks te boeken bij een lokale organisatie komt er bovendien meer geld op de bestemming zelf terecht en ben jij verzekerd van een unieke reiservaring.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Tiara Tours

Als individuele reiziger kunt u uw hart ophalen aan ons reisaanbod. Zo bieden wij u alles over de Trans Siberië Express. Onder het motto ‘alles kan’ stelt u zelf, met onze deskundige hulp, uw ideale treinreis samen. Ook boekt u bij ons uw individuele reis door Mongolië, China, Tibet, India, Vietnam en Oezbekistan. Niets is ons te gek!

Evaneos

Bekijk Mongolië door de ogen van een local met de hulp van Evaneos. Deze reisorganisatie heeft een breed netwerk opgezet bestaande uit reisspecialisten uit de hele wereld. Ons team brengt u direct in contact met een reisagent in Mongolië die gespecialiseerd is in maatwerk en speciaal voor u een unieke rondreis kan samenstellen. 

Dimsum Reizen

Hé vakantieganger, waar gaat jouw volgende avontuur naartoe? Wat dacht je van Mongolië? Azië specialist Dimsum Reizen neemt je graag mee naar de mooiste highlights van Mongolië. Bovendien vinden we het leuk en belangrijk om je kennis te laten maken met de lokale bevolking. Daarom organiseren we festivalreizen en bieden we meet-a-local activiteiten aan.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Japan kenner
Reis van de maand
Beleef Thailand on a budget - va € 776
Beleef Thailand on a budget

Deze complete 15-daagse individuele Thailand-reis is geschikt voor elke portemonnee

  • Ga apen spotten in het oudste natuurpark van Thailand!
  • Reis vanuit Bangkok naar de River Kwai en bezoek de tempelstad Ayutthaya
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Jordanië kenner