Rondreis Rusland

Stap aan boord van de Trans-Siberië Express voor een rondreis door het grootste land ter wereld. Door het raam van de trein zie je het uitgestrekte landschap van Rusland aan je voorbij trekken. Europa verdwijnt op de achtergrond en Azië komt in zicht. Lees meer

Djoser

Als het grootste land ter wereld biedt Rusland oneindig veel reismogelijkheden. Djoser biedt dan ook verschillende rondreizen door Rusland aan. Je kunt kiezen voor een korte groepsreis van een of twee weken, een ijskoude winterreis, een combivakantie of een avontuur met de Transsiberië Express. De keuze is aan jou! Bekijk al onze reizen naar Rusland op onze website.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Ontdek Rusland samen met FOX en leer de indrukwekkende geschiedenis van dit land kennen. Breng een bezoek aan het Kremlin in Moskou en de Hermitage in St. Petersburg, bewonder de steden van de Gouden Ring en ervaar de gastvrijheid van de bewoners. Bekijk het aanbod op de website van FOX als je geïnteresseerd bent in rondreizen door Rusland.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

Bolsjoj Reizen

Bolsjoj reizen heeft al meer dan 30 jaar ervaring in rondreizen door Rusland. Moskou, St.Petersburg maar ook “de gouden ring”. U een ervaring bieden die u uw hele leven mee zult dragen is ons doel! Door onze goede prijs/kwaliteitsverhouding en kennis van onze specialisten zijn wij de grootste aanbieder van steden-, trein-, cruise- en busreizen naar Rusland!

bekijk alle reizen van Bolsjoj Reizen Best geboekte reizen

Sawadee

Waan je in een sprookje in Rusland met de rondreizen van Sawadee. Bezoek de steden Moskou en Sint Petersburg, woon een opera of balletvoorstelling bij en leer de lokale bevolking kennen tijdens een paar overnachtingen in een guesthouse op het platteland. Wil je Rusland graag in de winter ervaren? Boek dan onze winterreis naar Rusland en beleef de Russische sprookjeswinter!

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Je reis begint op Azie.nl

Een rondreis door Rusland laat je nog maar het topje van de ijsberg zien. Om Rusland écht te leren kennen heb je misschien wel honderd rondreizen nodig. Geen land ter wereld komt qua grootte in de buurt van Rusland, dat een oppervlakte telt van maar liefst zeventien miljoen vierkante kilometer. Oost en west, Azië en Europa komen hier samen.

Een rondreis door Rusland met de Trans-Siberië Express

Het is het bekendste vervoersmiddel van Rusland: de Trans-Siberië Express. Aan de bijna 10.000 kilometer lange treinreis dwars door Rusland lijkt geen einde te komen. Vanuit hoofdstad Moskou reis je met de trein helemaal tot aan de meest oostelijk gelegen stad van het land: Vladivostok.

Het uiteenlopende landschap van Rusland vliegt aan je voorbij. Van uitgestrekte stukken landbouwgrond tot torenhoge bergen en gigantische zoetwatermeren en rivieren. Je passeert de Wolga. Met een lengte van 3700 kilometer is dit de langste rivier van Rusland. De Wolga kronkelt van noord naar zuid door het land. Elf grote steden en talloze kleine dorpjes grenzen aan het rivierwater.

Hoogtepunten van een rondreis door Rusland

De Trans-Siberië Express neemt je mee langs talloze hoogtepunten tijdens je reis door Rusland. Slenter langs de bezienswaardigheden van het moderne Moskou en het historische Sint Petersburg of ga met een kajak het water op van het grootste zoetwatermeer ter wereld: het Baikalmeer.

Maak tijdens je vakantie in Rusland een reis door het Kaukasus-gebergte of beklim een van de vele actieve vulkanen op het verlaten schiereiland Kamchatka in het uiterste oosten van Rusland. De mogelijkheden tijdens een rondreis door Rusland zijn eindeloos.

Van Moskou naar Sint Petersburg: de Gouden Ring van Rusland

Voor wie geen tijd heeft om heel Rusland te doorkruisen, is een kortere rondreis ook een optie. Verschillende reisorganisaties bieden rondreizen van enkele weken aan door Rusland. Twee steden die vrijwel altijd op het programma staan zijn Moskou en Sint Petersburg.

De twee grootste steden van Rusland liggen beiden in het westen van het land en zijn dus goed te combineren tijdens een rondreis. De Gouden Ring van Rusland is de naam van een toeristische route in het westen van het land waarbij je van Moskou naar Sint Petersburg reist via een reeks van historische steden. 

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Myanmar kenner
Reis van de maand
Wegdromen in Balinese luxe - va € 2164
Wegdromen in Balinese luxe

15-daagse individuele rondreis Bali

  • Slaap in de jungle, aan het strand, in een nationaal park en middenin de plantages
  • Geniet van de cultuur, natuur én de luxe die het eiland te bieden heeft
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Maleisië kenner