Djoser Met oog voor de wereld

Reviews Djoser

8,1
8,2 Algemene ervaring
8,3 Boekingsproces
8,4 Reisleiding
7,9 Accommodatie(s)
8,0 Vervoer
7,8 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 69
  • Aantal waarderingen: 299

Rondreis nepal (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Barbera Gerretsen op 17 november 2018

Prachtige, afwisselende reis. Goed geregeld en prima betaalbaar, prijs kwaliteit verhouding zeker in orde! Hotels en bus waren prima, als je in je verwachtingen er maar rekening mee houdt dat je naar een ontwikkelingsland gaat. Reisbegeleiding was niet heel geweldig, erg afhankelijk denk ik van wie je treft als begeleider.

7,5
8 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
6 Reisleiding
6 Accommodatie(s)
6 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • veel vrijheid

Bezochte landen

  • nepal
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Zuid-Afrika is zeer de moeite waard om te bezoeken super mooi land. (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Johan Mouwen op 14 november 2018

Djoser komt zeer goed over en zeer goede reizen organiseert. Zeer goede organisatie die de afspraken na komt. Ook de na de reis is de afwerking zeer goed. Zeer goede reisleiders of reisleidsters. Ook zeer goede begeleiding van de reis waar je moet zijn en de kennis van het land.

Pluspunten Djoser

  • Gewoon zeer goed.

Minpunten Djoser

  • Nog beter reizen op maat maken.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Tanzania & Zanzibar (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Pien Bosma op 11 november 2018

Goed reisschema, fantastische crew. Waar voor je geld! Alles was heel erg goed geregeld. Ondanks dat het zien van dieren onmogelijk te plannen is, zijn we onwijs verwend met alle dieren die we gezien hebben.

Pluspunten Djoser

  • reisschema
  • informatie
  • betrouwbaar

Bezochte landen

  • tanzania
  • zanzibar
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Vrijheid blijheid

Review geschreven door Ali Bos op 11 november 2018

Voor ons pas de kreet "Vrijheid blijheid" ons als een goede jas.
Met groep op pad of lekker een keertje individueel, waarbij je zeker leuke ontmoetingen zult ondergaan. En mocht er eens een keertje iets zijn, dan is daar de reisbegeleider voor hulp en ondersteuning.

Pluspunten Djoser

  • Leuke excursies
  • , reisbegeleiding

Minpunten Djoser

  • hotel in centrum van de plaats

Bezochte landen

  • Vele continenten met hun landen
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Onvergetelijke vakantie Suriname (bezocht in september 2010)

Review geschreven door Monique van Lierop op 18 oktober 2018

Alles was top geregeld!! Het vervoer, de gids, de accommodaties. Afwisselend programma, verschillende activiteiten en heerlijk eten van een lokale kok. Suriname is echt de moeite! En Djoser maakte het nog mooier!

9,2
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • Lokale gids
  • Lokale kok
  • Bijzondere bestemmingen
  • Afwisselende programma

Minpunten Djoser

  • Geen

Bezochte landen

  • Sri Lanka
  • Costa Rica
  • Marokko
  • Zuid-Afrika
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Unieke ervaring (bezocht in september 2009)

Review geschreven door Astrid Buitenhuis op 11 oktober 2018

De gehele reis was fantastisch met hele leuke en goede begeleiding . Het bezoeken van de berggorillas was iets unieks,om nooit te vergeten. De hotels en campsites zijn altijd schoon en goed ingericht. Het vervoer is gevarieerd.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • de goede oragnisatie
  • gezellige en ervaren reisbegeleiding
  • vele keuzes in reizen

Minpunten Djoser

  • niets eigenlijk

Bezochte landen

  • vetnam
  • madagscar
  • mauritius
  • zuid-afrika
  • tanzania
  • kenia
  • suriname
  • nieuwzeeland
  • oeganda
  • verenigde staten
  • namibie
  • sri lanka
  • malediven
  • egypte
  • alaska
  • costa rica
  • australie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Amerika van west naar oost (bezocht in juli 2012)

Review geschreven door Ineke Witte op 09 oktober 2018

Goed geregeld, mooie mix tussen kamperen en hotels.
Van west naar oost, maar toch redelijk buiten de begaande paden.
Mix tussen cultuur, natuur en grote steden.
Zou het zo weer overdoen
Fijn om met een groep te reizen
Mogelijkheid op indeling te boeken, daardoor betaalbaar voor alleengaanden

9,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • mooie route
  • goede begeleiding
  • goede prijs kwaliteit verhouding
  • ook prima voor alleengaanden

Minpunten Djoser

  • weet er geen op dit moment
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Ervaren, gedreven, klantgericht (bezocht in december 2017)

Review geschreven door Marianne Verhoeks op 09 oktober 2018

De laatste 4 jaren is de kwaliteit van de reisleider een stuk verbetert en professioneler geworden. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Ben al zo'n 11 of 12 keer met hen op pad geweest en heb voor a.s. december weer een reis naar Laos/Cambodja bij hen geboekt.

8,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Rondreizen: 7 Aziatische landen
  • Costa Rica
  • Nicaragua
  • Zuid-Afrika
  • Lesotho
  • Swasiland
  • Tanzania
  • zanzibar
  • Mexico
  • Guatamala
  • Honduras
  • Nieuw Zeeland
  • Ecuador
  • Galapagos
  • Cuba
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Suriname NATUURLIJK (bezocht in maart 2018)

Review geschreven door Rein van Norel op 09 oktober 2018

Een nieuwe ervaring zowel met de reisorganisatie als het continent.
Betrokkenheid is het eerste wat bij me opkomt.
De reisleider wist al bij aankomst van onze wens "een excursie naar de warappakreek" maken.
Bij geen enkel reisbureau met een begeleide rondreis zat er ruimte voor in het programma en hier hadden we de mogelijkheid, reden voor afwijken van onze vaste reisorganisator.
Dit werd opgepakt en geregeld.
De dag erna werd direct gevraagd hoe we de excursie ervaren hadden.
Tijdens de verjaardagen (4) werd er al of niet naar wens aan je gedacht en iets origineels aangedaan zo ook bij mijn man. Deze werd onthaald door de groep met een Surinaams verjaardagslied, gitaarspel en taart.
We merkte op dat de groepsformule ons erg beviel, niet te groot en allemaal mensen die iets relaxt over zich hadden. De reis vroeg namelijk fysiek en mentaal wat flexibiliteit, maar als iemand even niet kon of wilde werd dat geaccepteerd en zo mogelijk een alternatief bedacht.
Wel wat minder mooie accommodaties dan we gewent waren en de maaltijd is niet altijd erg uitgebreid of opgediend.
Goede begeleiding gehad die veel wist en dat ook wilde overbrengen.
Met mijn interesse voor de natuur en daar een plaatje van willen schieten werd volkomen rekening gehouden. We hebben daar zelfs een extra begeleiden wandeling "op jacht naar de vogelspinnen"aan overgehouden. Thuis gekomen kreeg ik last van de gevolgen van een zandvlo en moest er medisch ingegrepen worden leuk om van de reisleider, nog raad en ondersteuning te krijgen.
Als ik terugdenk komt het warme gevoel weer op over hoe bijzonder deze ervaring is geweest, hoe genoten we hebben, tevreden zijn en beslist al waren vanaf het boeken tot ja, nu toe.

8,5
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
6 Accommodatie(s)
7 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • betrokkenheid
  • groeps grote
  • informatie

Minpunten Djoser

  • accomodaties
  • eten

Bezochte landen

  • Suriname
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers

Avontuurlijke reizen met ervaren reisleiders! (bezocht in oktober 2012)

Review geschreven door Lianne Hebben op 08 oktober 2018

Goede prijs kwaliteit verhouding, voldoende comfort in vervoer en hotels / campings. Afwisselende excursies die een goed beeld geven van m het land. Gemengde groepen (alleen- en samen reizend, man/vrouw, leeftijden) die goed samenpakken! Kortom erg leuke avontuurlijke reizen!

7,8
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
7 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • Bijzondere excursies

Minpunten Djoser

  • Flexibiliteit in de momenten van de excursies
  • Bijv een ander moment door wisseling 2 activiteiten bij mindere weersomstandigheden

Bezochte landen

  • Zuid-Afrika
  • Patagonie
  • Mexico
  • Guatemala
  • Belize
  • Tibet
  • Nepal
  • Lesotho
  • Swaziland
  • Peru
  • Bolivia
  • Costa rica
  • Cuba
  • Canada
  • Kenia
  • Tanzania
  • Zanzibar
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Transsiberie express van Moskou naar Beijing. En 8 dagen met busjes door mongolie (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Thomas van der Wals op 07 oktober 2018

Leuke reis, mega veel gezien, er was alleen soms te weinig tijd om alles te zien en soms leek het erop alsof de begeleider ook op vakantie was. Verder waren de accommodaties goed en comfortabel, gezellig groep, soms jammer dat de wat oudere leden niet alles aankonden omdat het zo intensief was. Een echte reizigerservaring!!

8,3
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
6 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • vlucht

Minpunten Djoser

  • reisleider

Bezochte landen

  • rusland
  • mongolie
  • china
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Ideaal als je alleen weg wil (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Joyce van Beijnum op 07 oktober 2018

De communicatie van zowel Djoser als de gids waren miniem wat mij veel onrust gaf. Verder alles goed geregeld zou het nog wel eens willen, maar kijk dan wel éérst of er leeftijdsgenoten mee gaan. Het zijn vaak iets oudere reizigers door de weinig inspannende reis (heb zelf reuma dus zoek dat ook). Daarnaast claimen ze dat er veel vrije tijd is voor excursies enz. er waren welgeteld 1 x 3 uur vrij en midden in de bergen terwijl het regende..... dat miste ik echt.

6,7
7 Algemene ervaring
3 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
5 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • weinig bijkomende kosten
  • goede locaties

Minpunten Djoser

  • communicatie
  • reis oncologisch opgebouwd waardoor je een anti climax hebt de laatste 3 dagen

Bezochte landen

  • zuid afrika
Aangeraden voor: Luxe reizigers

Sterk gevarieerde reis (bezocht in november 2017)

Review geschreven door winnie provoost op 01 oktober 2018

Goede organisatie. Mooiste ervaring waren de Blue Mountains, Sydney, Beechworth, Melbourne..teveel om op te noemen. Het tourbusje had iets recenter en groter mogen zijn. Leuke plaatsen om te overnachten. De camping iets minder(te warm).
Vermoeiend door de grote afstanden die je aflegt maar zeker de moeite waard.
Een aanrader!

7,2
8 Algemene ervaring
7 Boekingsproces
8 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
6 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • Goede organisatie
  • , leuke uitstap naar de zeehonden.
  • Prachtige wandelingen.

Minpunten Djoser

  • Meer info als je enkel het landarrangement boekt.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Goede reisorganisatie (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Mirjam Spijker op 30 september 2018

Een goed opgebouwde reis met een fantastische betrokken en enthousiaste gids. Een reis met vele hoogtepunten. De gids maakte de reis perfect door, op dagen zonder programma, suggesties te doen en dingen te boeken als wij dat wilden. Er was vrijheid om mee te doen met dingen die niet op het programma stonden of dat niet te doen. Er wordt gezorgd dat je zorgeloos kunt reizen.

8,7
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • Goede gids
  • veel vrijheid

Bezochte landen

  • Jordanië
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastische rondreis door Jordanië. (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Helma van der Tuijn op 30 september 2018

De route, de prijs en de uitvoering van de reis waren allemaal goed. De lokale, Nederlands sprekende reisbegeleider die boeiend vertelde over het land, de cultuur en de geschiedenis. Meestal goede hotels op goede locaties ten opzichte van de bezienswaardigheden.

7,8
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
8 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • prijs
  • kwaliteit
  • keuze

Bezochte landen

  • peru
  • mexico
  • guatemaka
  • hondouras
  • costs rica
  • verenigde staten
  • nieuw zeeland
  • australie
  • marokko
  • zimbabwe
  • namibie
  • botswana
  • zuid afrika
  • jordanie
  • rwanda
Aangeraden voor: Cultuurliefhebbers

Nooit meer (bezocht in mei 2015)

Review geschreven door Anne-Chris Janssen op 30 september 2018

Wij hebben geen fijne ervaring gehad. De kosten die betaald moesten worden voor het visa stonden aangegeven als in de prijs, op locatie moest dit zelf voldaan worden. De reisleider sprak erg slecht Engels, kon geen kaartlezen, bepaalde wat wij moesten doen en paste de reis hierop aan (hij was er om ons van hotel naar hotel te brengen) en dan komt dat hij vliegen, etc. niet begrijpt met als gevolg dat wij de beste man hebben ingecheckt etc. en bij een binnenlandse vlucht de gehele groep. Van de 3 weken ben 1,5 week ziek geweest. Er werd door de reisleider niet naar gevraagd en bij onze vraag om een huisarts werd negatief gereageerd. Toen we dit deelden met Djoser werden we wederom slecht behandeld en niet serieus genomen. Wij reizen heel veel en dit hebben we nog nooit meegemaakt!

4,7
2 Algemene ervaring
5 Boekingsproces
3 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
7 Vervoer
4 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • Bhutan

Minpunten Djoser

  • slecht reisleider
  • slechte afhandeling van klachten
  • slechte informatievoorziening

Bezochte landen

  • Bhutan
  • India
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Brazilië met zeer slechte reisleider. (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door Ingrid Coninx op 30 september 2018

Al voor vertrek ging het mis met deze reis; de reisleider werd niet zoals beloofd meegedeeld een week voor vertrek; had dit een voorbode moeten zijn?? Ook kregen we geen informatie over het verloop van de overstap van internationale luchthaven Sao Paulo naar een nationale Curitiba. Voor deze laatste hadden we geen e-ticket! Dus je had er het raden naar! Toen we kennismaakte met de reisleider , bleek hij deze reis nog nooit gedaan te hebben en uiteindelijk bleek hij ze ook niet voorbereid te hebben!! Hij wist gewoon NIETS over de uitstappen en het land. Gaf vaak ook foutieve informatie. Officieel heb je 2 volledige dagen in Foz Iguazu dat eigenlijk het hoogtepunt van de reis moest worden. Het werd een domper doordat we te laat in het park arriveerde (te laat opgehaald in combinatie met nog "snel" andere uitstappen doen en hoogseizoen). Bij zonsondergang moesten we nog aan de wandeltrajecten beginnen. Aan de Argentijnse kant moesten we eigenlijk zonder reden al om 15u uit het park (geopend tot 18 u en ons vertrek per private nachtbus was voorzien om 20u), dus ook daar veel te weinig tijd. Er mocht zelfs niet gestopt worden bij de giftshops voor een T-shirt/ herinnering! Het ging in deze reis van kwaad naar erger met de reisleider: tripjes organiseren voor de helft van de groep, iedereen angst aanjagen voor Rio, foutieve info geven, ..... Dit is één van de duurste reizen die je met deze organisatie kan doen en dan is het schandalig dat ze zo'n slecht voorbereid persoon meesturen als reisleider! Zo goed als iedereen in de groep diende klacht in en hoe ze deze afhandelen is eigenlijk ongezien! Je krijgt 75 euro terug voor een verpeste reis en je krijgt geen garantie dat je bij een volgende reis naar Zuid-Amerika niet dezelfde reisleider krijgt!

5,2
4 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
1 Reisleiding
6 Accommodatie(s)
9 Vervoer
3 Prijs-kwaliteit

Minpunten Djoser

  • Communicatie
  • ervaren reisleiders
  • klachten serieus nemen

Bezochte landen

  • Brazilië

Samen met mijn kinderen en andere kinderen in een ander land (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door durandus knol op 30 september 2018

Goed georganiseerd, leuke gids en niet een strak schema. Ook vrije tijd voor jezelf en soms ook andere plekken bezoeken die niet in je schema staan. Alle reizen waren junior van Djoser, heerlijk met een groep kinderen op pad.

9,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • In Nepal een kinder tehuis bezoeken en in China een hoge berg te bezoeken waar rondom sneeuw lag en in Egypter een wandeling gaat maken in de sloppen wijk om dat de gids daar in de buurt had gewoond

Minpunten Djoser

  • voor junior reis een jonger gids inzetten

Bezochte landen

  • Nepal Zuid- Afrika en China
  • Jodanie en Egypte
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Cultuurliefhebbers

Prachtige reis naar Indonesië (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Marijke Beijleveldt op 30 september 2018

Goede organisatie, kleine groep, prima reisleiding, veel ruimte voor eigen keuzes. Tijdens de reis was alles bespreekbaar. We waren op Sumatra en Bali tijdens de aardbevingen op Lombok. De reisorganisatie heeft ons goed geïnformeerd en de laatste dagen van onze reis om geboekt van Lombok naar Bali. Bij thuiskomst kregen we een prachtige bos bloemen vanwege de aardbeving en een brief met de vraag of er nog nazorg nodig was.

9,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • zuid Afrika
  • thailand
  • vietnam
  • india
  • brazilië
  • canada
  • vs
  • cuba
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep

Fascinerend, avontuurlijk, individuele vrijheid (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Marian van Loenen op 30 september 2018

Djoser reizen gaan naar prachtig gekozen locaties, die met zorg zijn uitgekozen. Het programma zit goed in elkaar, waarbij de individuele vrijheid niet wordt vergeten. Goede kwaliteit/prijsverhouding. Djoser reist met kleine groepen wat een pré is. Djoser biedt verschillende excursies aan, waaruit je kunt kiezen. We hebben altijd goede Nederlands sprekende reisleiders gehad.

8,7
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • Bestemmingen
  • Vrijheid
  • Excursies

Bezochte landen

  • Nieuw Zeeland
  • Zuid-Afrika
  • Namibië
  • China
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers