Oman visa

Oman visa

Heb je een rondreis door Oman op de planning staan? Dan is het wel zo prettig als je bij aankomst niet gelijk huiswaarts hoeft te keren. Zorg daarom voor vertrek ervoor dat jij en je reisgenoten jullie visa voor Oman op orde hebben. Lees hier alles wat je moet weten over visa voor Oman. 

Visa Oman: wat heb ik nodig?

Sinds 21 maart 2018 zijn visa voor Oman voor alle reizigers verplicht. Anders dan voorheen is het niet meer mogelijk om op het vliegveld of bij andere grensovergangen een zogenaamde visa on arrival te kopen, maar is een elektronisch visum (e-visum) vereist. 

ZELF NAAR Oman?

Bekijk alle 23 reizen naar Oman

Elektronische visa voor Oman kun je vooraf aan je reis online aanvragen via de website van de Royal Oman Police. Een normaal toeristenvisum voor Oman is dertig dagen geldig en kan eenmalig verlengd worden met dertig dagen. Voor wie vanuit Dubai of Abu Dhabi enkel een uitstapje naar Oman maakt is er ook een goedkoper visum met een geldigheid van tien dagen. Voor cruisepassagiers die Oman maximaal 48 uur bezoeken zijn visa voor Oman gratis. 

Visa voor Oman aanvragen

Om succesvol een visum voor Oman aan te vragen moet je naast een correct ingevuld aanvraagformulier een aantal gegevens aanleveren. Naast een kopie van je paspoort en een pasfoto moet je bijvoorbeeld een bewijs van een retourvlucht en een hotelreservering aanleveren. Boek je vluchten en hotel dus voordat je een visum voor Oman aanvraagt. Kijk voor meer informatie over de benodigdheden voor je visumaanvraag op VisumCentrale.nl

Een visum aanvragen kan soms best ingewikkeld zijn. Wil je er zeker van zijn dat je visumaanvraag voor Oman goed verloopt? Dan kun je ervoor kiezen om het uit te besteden aan VisumCentrale.nl. Dit bespaart je tijd en werk. De kosten van de ambassade en van Visumcentrale.nl worden per reiziger berekend en zijn afhankelijk van de diensten die je selecteert, het aantal reizigers waarvoor visa voor Oman worden aangevraagd en het aantal werkdagen dat de visumaanvraag duurt. Houd er bij je aanvraag rekening mee dat je binnen één maand na de afgifte van je visum het land in moet reizen. 

Geldigheid paspoort voor visa voor Oman

Aan het begin van je vakantie in Oman moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn en minimaal één lege visumpagina bevatten.

Vind je reisorganisatie

Reizen Oman

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Laos kenner
Sponsors