Paspoort en visum Taiwan

Paspoort en visum Taiwan

Reis je binnenkort naar Taiwan, of via Taiwan naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Taiwan.

Heb ik een visum nodig voor Taiwan?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden (negentig dagen) in Taiwan verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Taiwan verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met het Taipei Representative Office van Taiwan in Den Haag. Als je een strafblad hebt, moet je, voorafgaand aan je reis naar Taiwan, een visum aanvragen.

ZELF NAAR Taiwan?

Bekijk alle 4 reizen naar Taiwan

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Taiwan, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Taiwan vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Taiwan

Bij aankomst in Taiwan moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Reizen Taiwan

Specialisten Taiwan

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner
Sponsors