Accommodaties Taiwan

Accommodaties Taiwan

Wat voor soorten accommodaties zijn er?

In Taiwan zijn er grote verschillen tussen de westerse hotelketens en de Taiwanese hotels. Het verschil zit niet in de kwaliteit of de service, maar in de prijs. De westerse hotelketens zijn soms wel drie of vier keer zo duur als hun Taiwanese concurrenten, die vrijwel dezelfde service leveren.

Hotel

Taxichauffeurs en informatiepunten voor toeristen helpen je vaak goed op weg als je een hotel zoekt. Het verschil tussen hotels is groot in Taiwan. Van goedkoop en enigszins sfeerloos tot rijk gedecoreerd en ultraluxe. In grote steden of belangrijke toeristische bestemmingen aan de kust is het vinden van een hotel geen probleem. Je doet er goed aan om vooraf te reserveren, omdat de weekenden en vakantieperiodes snel volgeboekt kunnen zitten.

ZELF NAAR Taiwan?

Bekijk alle 4 reizen naar Taiwan

Camping

Kamperen is populair in Taiwan en er zijn veel campings waar je met een tent terecht kan. Vooral in het centrum van Taiwan zijn er campings met eenvoudige faciliteiten waar je voor weinig geld kunt overnachten.

Wat is een typische accommodatie in Taiwan?

Vele argeloze reizigers stonden al eens verbaasd te kijken toen ze de sleutel van hun motelkamer in Taiwan in ontvangst namen. Motels zijn in Taiwan namelijk niet de goedkope, no-nonsense hotels die het in de rest van de wereld zijn. Hier komen de Taiwanezen met hun geliefde (al dan niet hun partner) voor een paar uurtjes 'ontspanning.'

De kamers hebben vaak allerlei extravagante thema's en zijn voorzien van bubbelbad en grote flatscreen tv's. Een overnachting in een motel is een ervaring. Duur hoeft het ook niet te zijn, mits je genoeg hebt aan een korte nachtrust: je betaald per uur.

Reizen Taiwan

Specialisten Taiwan

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Laos kenner
Sponsors